FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Staff-ul Stelei e mai mare ca echipa!

Articol de - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Steaua are atît de mulţi oameni care se ocupă de jucători încît n-ar încăpea pe foaia de joc


Înainte şi după Anul Nou, roş-albaştrii au mai adăugat un nume pe lista membrilor conducerii: Gabriel Caramarin, al treilea antrenor secund

Steaua e clubul din România cu cele mai multe persoane în toate structurile de conducere. De departe! În organigrama stufoasă din Ghencea intră doi preşedinţi, Argăseală şi Duckadam, plus încă un număr 1, Mihai Stoica, care se numeşte manager general. Pe bancă, lîngă Lăcătuş, iau loc trei antrenori secunzi: Edi Iordănescu, Caramarin şi Ioan Nagy! Pe primul l-a adus Ilie Dumitrescu, pe al doilea, MM, iar Nagy e naşul lui Lăcă. Majoritatea celor care compun schema de conducere din Ghencea sînt nou-veniţi, ca Mihai Stoica, Narcis Răducan, Duckadam, Edi Iordănescu, Eugen Nae.

Toţi cinci au mai trecut însă şi în alte dăţi pe la Steaua, fie ca şefi, fie ca fotbalişti. Un adevărat new-entry e italianul Michele Bon, preparatorul fizic pe care l-a adus Ilie Dumitrescu şi care a rămas. Dar există şi o excepţie, o persoană care a rezistat migraţiei roş-albastre: şeful-contabil Ghiorghişor. El e acum cel mai vechi om din club.

În total, sînt 27 de persoane care au legătură, într-un fel sau altul, cu echipa. Majoritatea lor merg şi în deplasări. E şi cazul bucătarului Fălan, "Pele din bucătărie", cum l-au poreclit fotbaliştii. Steaua e singurul club românesc care îşi ia bucătarul în deplasări, chiar şi în străinătate.

"Un club care se respectă trebuie să aibă o conducere puternică, numeroasă. De aceea l-am luat şi pe Gabi Caramarin"
Mihai Stoica, managerul general al Stelei


La Napoli n-au avut loc toţi!
Pe lîngă personalul clubului, Steaua a mai invitat în deplasarea la Napoli şi alte persoane, precum Giovanni Becali şi Gigi Neţoiu. Delegaţia roş-albastră n-a mai avut loc în charterul cu care s-a mers în Italia, aşa că o parte dintre angajaţi, printre care şi Narcis Răducan, au mers cu o cursă de linie, cu o zi înainte.


Au mai şi dat afară
Steliştii erau şi mai mulţi! Pe vremea în care echipa era condusă de Victor Piţurcă, fostul selecţioner adusese cu el o serie de angajaţi: Florin Marin, Eugen Neagoe, Gabi Boldici, Marius Dima. Toţi au plecat o dată cu fostul manager general, urmîndu-l pe acesta la Craiova.


Staff-ul administrativ
Gigi Becali - patron
Valeriu Argăseală - preşedintele Consiliului de Administraţie
Teia Sponte - vicepreşedintele Consiliului de Administraţie
Iulian Ghiorghişor - director economic
Helmuth Duckadam - preşedinte executiv
Mihai Stoica - manager general
Narcis Răducan - director sportiv
Marius Ianuli - team manager
Adrian Ianuli - ofiţer de securitate, e fratele lui Marius Ianuli
Sorin Pitu - se ocupă de deplasări şi de corespondenţă
Viorel Păunescu - preşedinte de onoare
Aurel Iordăchescu - fost arbitru, delegatul echipei în relaţia cu LPF

Staff-ul tehnic
Marius Lăcătuş - antrenor principal
Eduard Iordănescu - antrenor secund
Gabriel Caramarin - antrenor secund
Ioan Nagy - antrenor secund
Eugen Nae - antrenor de portari
Michele Bon - preparator fizic
Horea Codorean - preparator fizic

Staff-ul medical
Radu Paligora - medic
Iulian Mircea - asistent medical
Constantin Moroiu - masor
Dumitru Neagu - masor
Cătălin Fandel - masor

Alţi angajaţi:
Robert Ioan - şoferul autocarului
Marius Fălan - bucătar
Costel Ciontolac - magaziner

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aurelyan_13
aurelyan_13  •  07 Ianuarie 2011, 04:50

tu esti bucuros daca iti da cineva un colt de paine , daca pleaca gigi ajungi la orgasm

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Ianuarie 2011, 03:31

Mihai Stoica - manager general Marius Ianuli - team manager care o fii diferenta ??se ocupa MM si de rugby si alte sporturi si doar ianuli de echipa de fotbal?? Sorin Pitu - se ocupă de deplasări şi de corespondenţă asta are munca grea sa tai plicuri si sa le lipesti sa scrii mail-uri ..greu Adrian Ianuli - ofiţer de securitate ??? fosta poate ca la meciuri e o firma si jandarmii,, Narcis Răducan - director sportiv adic ajutor de ciine lup ca MM e manager si ianuli la fel 27 de oam

bobo1o
bobo1o  •  07 Ianuarie 2011, 02:11

FORTA STEAUA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează