FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Stan păţitul

Articol de - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Antrenorul s-a simţit trădat de jucători cu Farul.

Gabi Stan a stat de formă pe ban­ca “Bătrînei Doamne” la par­ti­da cu Iaşiul (1-4).

Cu o zi înainte, antrenorul a vor­bit cu preşedintele Nicolae Bara şi i-a spus că a luat decizia să plece. “În viaţa mea nu mi s-a întîmplat ce-am păţit la Arad”, i-a spus Stan lui Bara. Să­ge­ţile lui Stan s-au în­drep­tat către jucători, staff şi ga­lerie. Teh­nicianul s-a simţit trădat la par­tida cu Farul (0-1) , cînd Amo­re­irin­ha a marcat în pro­pria poartă, la o fază în care por­tu­ghezul nu s-a înţeles cu por­ta­rul Tudor.

UTA a părut incapabilă să răs­toar­ne rezultatul. “Mă uitam la meci şi nu-mi venea să cred cît de prost, de infect joacă UTA. Eu nu zic că au fost jucătorii pe blat, ci că a fost un scurtcircuit”, a de­clarat pre­şe­dintele Bara. Stan a sugerat ace­laşi lucru. “Am bă­tut Buzăul, am ju­cat bine cu Stea­­ua şi am luat un punct la Pia­tra-Neamţ, după o primă re­priză pe care am contro­lat-o. A venit meciul cu Farul. S-a dez­um­flat echipa! într-o partidă decisivă! Eu nu stau să încurc pe nimeni, nu sînt Isus să iau asupra mea pă­ca­te­le altora”, a spus ieri Gabriel Stan. Echipa a fost pre­luată pro­vi­zo­riu de Roland Nagy.

“Fără prime”

Gabi Stan a declarat ieri că banii nu au contat deloc în decizia sa de a părăsi echipa. “Am avut o convenţie cu UTA, nu un contract. Ca la juniori. Mi-am luat banii pe o lună şi am plecat. Dar eu nu am mers la Arad ca să mă îmbogăţesc”, a declarat antrenorul, care a oferit şi un motiv al lipsei de entuziasm a jucătorilor. “S-a jucat fără prime. A trebuit să fac eforturi mari ca să-i conving să lupte pentru evitarea retrogradării”, a spus ieri Gabi Stan.

Două variante

Preşedintele de onoare al “Bătrînei Doamne”, Constantin Igaş, a declarat că variantele cele mai convenabile pentru UTA sînt Tibor Selymes şi Dorinel Munteanu. “Sînt variantele ideale pentru noi”, a spus Igaş. Primul e creditat, de altfel, cu mari şanse de-a prelua echipa din vară. Pînă atunci, soluţia la îndemînă e Lucian Tetileanu, antrenor la copii şi juniori. Acesta are calificarea ce-i permite să conducă UTA de pe bancă, fiind antrenor federal, la selecţionata Under 14 a României. “Va fi o şedinţă în care se va decide”, a afirmat directorul sportiv Paul Cazan.

“Cînd am venit la Arad cunoşteam echipa doar din ziare şi de la TV. Dar chiar am crezut că salvarea e posibilă. M-am înşelat”
GABI STAN ex-antrenor UTA Arad

“Ce s-a întîmplat la Arad, de la jucători la tribune, l-a dat peste cap pe Stan. Au fost porcării, măgării. Era decis să plece”
NICOLAE BARA preşedinte UTA Arad

Edson, acuzat

Atacantul portughez a fost pus la zid de preşedintele Nicolae Bara. Cu numai 5 minute înaintea jocului cu Fa­rul, Edson (foto) a anunţat că e ac­ci­den­tat şi că nu poate juca. “Nu ştiu cît de tare îl durea spatele. Dar a fost ne­pro­fesionist din partea lui să nu-şi anun­ţe antrenorul că a făcut in­jec­ţii cu o seară înainte. În aceste con­di­ţii, poate că Stan s-a simţit lu­crat de ju­cători, de maseuri, de doc­tori. El voia să plece oricum după me­ciul cu Iaşiul, indiferent de rezul­tat”, a spus preşedintele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  15 Aprilie 2008, 03:46

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Adelina Elisei face streap-tease la o petrecere privata pentru 6 arabi. Intr-o bluza scurta si fara chiloti pe ea,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nitown~com/tra (mymi nitown scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează