FOTBAL  »  Superliga  »  

Stăncioiu rămîne

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2008 00:00


Stăncioiu va continua la CFR Cluj şi va pleca în cantonamentul din Cipru. Antrenorul liderului CFR Cluj, Ioan Andone, a spus înainte de plecarea în primul cantonament al iernii, cel din Antalya, că va aborda returul cu trei portari în lot.
Toată lumea s-a grăbit să-i facă bagajele lui Eduard Stăncioiu, mai ales că Hirschfeld tocmai fusese transferat, Ţurcaş şi-a prelungit contractul cu CFR, iar Nuno Claro i-a luat faţa fostului jucător al Sportului în lupta pentru titularizare. "Vişiniii" au încercat să-i găsească echipă, existînd în acest sens tatonări din partea a două grupări din Moscova, Dinamo şi FC. În cele din urmă discuţiile s-au blocat, astfel că Stăncioiu va merge în Cipru, cu CFR, în al doilea stagiu de pregătire din pauza competiţională.
Foarte probabil, Edi va rămîne pînă în vară la Cluj, urmînd să-l concureze pe Lars Hirschfeld, canadianul fiind prima opţiune a lui Andone. În acest caz, Ţurcaş va fi trimis probabil la echipa a doua pentru meciurile de campionat ale divizionarei a patra.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează