FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a făcut trei anunțuri oficiale! A numit antrenorul + noua țintă a lui Becali + decizia ultrașilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 21:32

Valeriu Argăseală a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Tribuna Zero" de la Europa FM. Președintele Stelei a stat de vorbă cu fanii echipei și a răspuns la întrebările acestora. 

Oficialul roș-albaștrilor a vorbit despre transferuri, noul antrenor, dar și despre problema siglei. 

"Vom aduce jucători la echipă pentru a intra în UEFA Champions League. Nu pot să vă dau un nume în acest moment. Nici nu ne-am liniștit bine după cîștigarea celor de 3 trofee. Discutăm cu mai mulți jucători, am demarat deja negocierile cu ei", a zis Valeriu Argăseală la "Tribuna Zero" de la EuropaFM. 

...despre noul antrenor: " Mirel Rădoi vine sigur la Steaua! Pînă acum el a vorbit cu Pedrazzini, Oprița și Dică. Mai trebuie să rezolve cu preparatorul fizic și antrenorul cu portarii. Eu am încredere în Mirel. Sînt convins că va face performanță".

...despre siglă: "Între noi și Clubul Sportiv al Armatei vor mai urma discuții! Nu am cum să dau un pronostic referitor la șansele de înțelegere. Am discutat cu liderii de la Nord și ei au spus că vor face o reevaluare a situației și vom mai purta discuții cu ei. Să vedem dacă vor reveni".

...despre Cernat: "N-a zis nimeni despre el că nu este un jucător foarte bun. Rămîne de văzut dacă el va ajunge la Steaua. E clar că e un jucător pe care ni-l dorim". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
77titi
77titi  •  02 Iunie 2015, 10:46

GSP-ISTI = STELISTI

77titi
77titi  •  02 Iunie 2015, 10:45

roadster1988
roadster1988  •  02 Iunie 2015, 07:20

florin Lovin este liber de contract.il vrei la steaua ?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează