FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a intrat într-un nou scandal din cauza unui transfer: "Pe Becali îl doare la bască, altfel nu-mi explic"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 17:16

Gigi Becali a primit 3,5 milioane de euro de la Anderlecht în schimbul lui Chipciu, iar 375.000 de euro ar fi trebuit să ajungă în conturile celor de la FC Brașov, fostul club al mijlocașului de 27 de ani.

Președintele lui FC Brașov, Gabriel Florescu, se plânge că niciun euro din banii pe care Steaua trebuia să-i ofere clubului n-a intrat în conturile "stegarilor", deși acest lucru ar fi trebuit să se întâmple până acum.

"Am discutat cu jucătorii şi înainte de meciul cu Juventus Bucureşti şi apoi cu o parte din ei şi săptămâna trecută. În acest moment conturile clubului sunt goale şi noi ne-am bazat foarte mult pe tranşa din transferul lui Chipciu la Anderlecht. Din ce ştiu, cei de la Top Expert SPRL, mai precis Marian Brescan, a avut mai multe runde de discuţii cu Gigi Becali pentru a face plata.

Se pare însă că pe Gigi Becali îl doare la bască, altfel nu-mi explic de ce întârzie această plată. Au fost discuţii şi cu Valeriu Argăseală, ni s-a spus că mai vedem, dar deocamdată nimic. Pe aceşti bani mă bazam când am discutat cu jucătorii şi le-am spus că sperăm ca până de Crăciun să plătim salariile.

Sacul este gol şi la această oră ne bazăm doar pe promisiuni. Noi avem restanţe doar o lună, ştiu sigur că la alte cluburi sunt restanţe de 2-3 sau chiar patru luni“, a declarat Gabriel Florescu, președintele lui FC Brașov, pentru Monitorul Expres.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
108886789606938
Claudiu Nicolae  •  21 Decembrie 2016, 18:43

la articolele cu Steaua , ca de obicei, comentariile facute de frustratii de ***, talpanisti , si alte felurite *** Dar asa e viata. Doar varfurile sunt atacate oriunde de toti cei care vor sa fie si ei bagati in seama.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  21 Decembrie 2016, 18:04

21 dec 21 dec 21 dec 21 dec

timm
timm  •  21 Decembrie 2016, 18:03
Postat de steaua1986forever pe 20 Decembrie 2016, 19:29

Te-ai gandit vreodata ca poate e un troll care face misto de voi? sau ai impresia ca ala cu crotalie e fcsbist? Alpine, aveam pretentii de la tine. Cauta si tu cuvantul "ironie" in dex.....poate asa intelegi mai multe...

Te-ai gandit ce faceti dupa procesul de 37 de milioane? Gigi, crezi ca isi va platii, pentru prima data in viata datoriile, sau inchide bazarul FCSB?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează