FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua atacă

Articol de - Publicat luni, 16 iunie 2008 00:00

Roş-albaştrii speră să anuleze azi, la Comisia de Apel, sancţiunile date în “cazul Valiza”.

Azi, la ora 15:00, Steaua va merge la sediul FRF hotărîtă să demonteze argumentele Co­misiei de Disciplină, care a de­pun­­ctat-o cu 7 puncte, l-a interzis doi ani pe stadioane pe Be­cali şi l-a suspendat 6 luni pe Petre Ma­rin Roş-albaştrii vor fi repre­zentaţi de preşedintele Argă­seală şi de avo­catul Ciubotă. Acesta din urmă a explicat cum va ataca Steaua cazul.

1. “Nu e corupţie, dar sîntem făcuţi corupţi!”
“În primul rînd, am găsit norme ale Curţii Constituţionale prin care se spune că o faptă care nu e spe­cificată ca fiind corupţie nu poate fi încadrată ca şi corupţie doar pentru că aşa vor unii. Apoi, regulamentul FIFA şi UEFA nu e bine corelat cu cel al FRF. Primele organisme nu sanc­ţio­nează premierile, iar FRF pre­vede sancţiuni. Mai mult, le trece şi ca fiind corupţie, ceea ce e anor­­mal”, a spus Cătălin Ciubotă.

2. “Ni s-a încălcat dreptul la apărare”
“În al doilea rînd, vom arăta că ne-a fost încălcat într-un mod fla­gra­nt dreptul la apărare. Au fost înlă­turate probe şi s-a luat în con­si­derare o singură declaraţie, cea a lui Goga. În plus, nu ne-au fost ară­tate declaraţiile de la dosar, ci ne-au fost doar citite. Vom aduce înscrisuri noi şi poate chiar vom solicita reaudierea unor martori”, a adăugat avocatul roş-albaştrilor.

Nu-l recuză pe Ursu
Preşedintele Comisiei de Apel este Doru Viorel Ursu, care s-a aflat în conflict deschis cu Gigi Becali. Dar Steaua nu-l va recuza. “Nu o vom face, noi credem că vom fi judecaţi corect. Am făcut memoriu îm­potriva tuturor sancţiunilor dictate contra noastră”, a spus Argăseală.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
 •  16 Iunie 2008, 21:05

Este vorba de caprele Otelul ,Bistrita , Pandurii, Vaslui

 •  16 Iunie 2008, 21:03

Steaua in liga 2

 •  16 Iunie 2008, 18:03

Campionatul Romaniei se joaca pe Regulamentul FRF care spune clar ca nu se admit premierile pt alte echipe!!! Oierul a stiu din start asta? A stiut! UEFA l-a atentionat sa nu mai faca chestii din astea? L-a atentionat! Si atunci ce mai vreti, tovarasi stelisti? Terenuri de cumparat la Cluj? Vorbiti cu Piturca! Vorbiti cu UEFA... eventual, vorbiti singuri... ca astia au spus ca vor cerceta treaba fara ajutorul justitiei romane sau a FRF. N-aveti nici o sansa!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează