FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua confirmă demisia lui Rădoi » 5 variante pentru înlocuirea lui Mirel

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2015 13:26

Mirel Rădoi n-a mai suportat problemele cu care se confruntă Steaua şi şi-a dat demisia de la cîrma echipei.

Un oficial al Stelei a confirmat pentru Gazetă, sub protecția anonimatului, plecarea lui Rădoi. Știrea a fost anunțată de sportro în urmă cu o oră. Există informații conform cărora Rădoi s-a despărțit de jucători acum cîteva zeci de minute la Mogoșoaia.

Mirel Rădoi n-a mai suportat problemele cu care se confruntă Steaua şi şi-a dat demisia de la cîrma echipei.

Un oficial al Stelei a confirmat pentru Gazetă, sub protecția anonimatului, plecarea lui Rădoi. Știrea a fost anunțată de sportro în urmă cu o oră. Există informații conform cărora Rădoi s-a despărțit de jucători acum cîteva zeci de minute la Mogoșoaia.

Antrenorul a luat această decizie la antrenamentul de astăzi şi i-a anunţat pe jucători că nu va mai rămîne la Steaua.

Această decizie vine după ce la sfîrşitul umilinţei cu Rosenborg, 0-3, Rădoi a anunţat că nu va pleca de la formaţia campioană, cel puţin pînă la returul din Norvegia.

Mirel Rădoi a pregătit-o pe Steaua în 13 partide oficiale, a cîştigat doar trei şi a încheiat la egalitate în cinci. N-a triumfat în nici un meci pe teren propriu.

5 VARIANTE pentru înlocuirea lui rădoi

  • Mihai Stoichiță

Primul nume de pe lista patronului este ”Lippi”, antrenor care a mai condus Steaua deja în 3 mandate. Ar accepta imediat oferta campioanei, iar Becali și l-ar dori pentru că ar avea liber să intervină la echipă.

A fost dorit insistent după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, însă a preferat să rămînă la U Cluj. Decizia s-a dovedit a fi însă greșită, fiind dat afară de ”șepcile roșii” după cîteva etape. A mai lucrat în Ghencea ca ”secund” în timpul mandatului lui Gică Hagi.

  • Costel Gâlcă

Și-a dorit să continue la Steaua, însă Becali a ales să îl aducă pe Rădoi. Tehnicianul nu și-a găsit angajament după ce a cîștigat toate cele trei trofee interne în sezonul trecut.

  • Petre Grigoraș

A avut oferte în această vară de la Farul, Rapid și ASA Tg. Mureș. A mai fost dorit în trecut de Gigi Becali.

Cea mai rapidă variantă pentru Becali rămîne celelalt fin de pe bancă, Pedrazzini. Alături de Dică, cei doi ar putea rămîne în continuare la conducerea echipei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (105)
zecs93
zecs93  •  21 August 2015, 23:24
Postat de irinaspi pe 21 August 2015, 17:06

Ilie Dumitrescu...singurul care sufera pentru Steaua

fcsb e o clona, nu ar trebui sa sufere !!! Sa i-a niste calmante !!!

plischi
plischi  •  21 August 2015, 19:23

va ramane varianta rapida. nu mai da nicio letkaie!

10152939634824858
Mikey Sirbu  •  21 August 2015, 17:21
Postat de Berari Gheorghe pe 21 August 2015, 16:25

Eu cred ca Radoi nu poarta toata vina pentru dezastru de la echipa . Daca nu ai jucatori de valoare si care sa lupte pentru echipa. Becali poate sa l aduca si pe Goardiola ori Murinhio ori alt antrenor de valoare caci daca nu ai jucatori tot un rahat face. Cumpara nu ma i jucatori de doi lei si vreti sa faca performanta. ***

hai sa fim seriosi acum. Steaua nu are echipa daca o compari cu Steaua de cativa ani (chiar si anul trecut) dar fata de alte echipe din campionatul romanesc totusi are jucatori. Ia ca exemplu Dinamo, o echipa care chiar nu are jucatori (din pacate) si sunt pe locul doi cu toate ca au jucat rau pana acum. Noroc? poate ca da. Dar si antrenor.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează