FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Steaua e condusă din închisoare: 5 decizii importante impuse de MM la club!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 00:54

Deși aflat în spatele gratiilor, Mihai Stoica e omul care ia deciziile importante la campioana României, vorbește cu jucătorii și cu stafful tehnic și știe tot ce se întîmplă în vestiarul roș-albaștrilor.


Chiar dacă legea îi interzice să activeze în fotbal pentru doi ani după ce va fi eliberat,  MM își pregătește revenirea la Steaua. Gazeta de Duminică dezvăluie 5 decizii importante luate în ultima vreme de fostul manager.

1. El pregătește campania de achiziții din iarnă

Rădoi a anunţat că în pauza de iarnă Steaua se va întări cu trei sau patru jucători. În privinţa acestora, antrenorul deja se sfătuiește cu MM, încercînd să găsească cele mai bune soluţii după ce în vară au fost aduși 8 jucători și nici unul nu a devenit o piesă cu adevărat importantă în angrenajul echipei.

Stoica a cerut referinţe și pentru Kharja, motiv pentru care a discutat telefonic cu Cosmin Olăroiu. Acum, a luat deja legătura cu niște impresari prin intermediari și le-a transmis ce fel de jucători dorește.

 
Află din ediția tipărită care sînt celelalte măsuri pe care MM le-a implementat în club. Ziarul e disponibil din zori la tarabe și după ora 1:00 în varianta digitală-AICI


Alte subiecte exclusiv print:

- Inițiativă inedită: cum arată o selecționată română și una internațională formate din jucători născuți pe Dunăre

- S-a retras acum 12 ani, dar încă mai aduce miliarde de dolari profit anual sponsorului principal! Ghicești despre cine e vorba?

- Football beauty: un mijlocaș de la ACS Poli a cucerit-o pe cea mai focoasă suporteră timișoreană

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (60)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Octombrie 2015, 20:24

si cum am spus, iata ca dinamo cu chiu cu vai,termina pe 5 turu,un loc mincinos de altfel ,oricum am zis ca e pericol sa nu intre nici in playoff,daca bate asa maine la botosani,sanse mari si craiova la cfr,incepe tremuratu acolo la fcdb rusinea tarii,oricum in retur o sa piarda minim 5 meciuri *unu cu steaua ca sa obisnuit,si atunci sa vedem ce face dinamo,sa joace in play outt ,marea echipa ,zecs ieri vroiai locu 1 si acum esti mai aproape de play out:))) hhaahah,cu un joc slabut,steaua tot a terminat pe 2 turu si furata de arbitri,tot ea castiga titlul si anu asta !in iarna se va lua si sigla si jucatori si ve ti nbuni

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Octombrie 2015, 20:24
Postat de John Milne pe 04 Octombrie 2015, 05:20

Irimescu-l chiama .

jsjshahaha

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Octombrie 2015, 20:24
Postat de John Milne pe 04 Octombrie 2015, 05:22

Ce ai mah cu partarul_magheru ?

e dusss

Vezi toate comentariile (60)
Comentează