FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua e echipa Anei » Soția lui Reghecampf a acaparat din nou lotul roș-albaștrilor! Cei 3 steliști care au refuzat să colaboreze cu agentul

Toșca a pierdut în ultimul moment lotul de 23 care a participat la Euro 2016 // Foto: Cristi Preda
Toșca a pierdut în ultimul moment lotul de 23 care a participat la Euro 2016 // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 19:55

Dintre primii 11 jucători, 8 sunt sub contract cu soția-impresar.

Influența Anamariei Prodan la Steaua evoluează în funcție de prezența sau de absența soțului ei de pe bancă.

Ajunsese să dețină în portofoliu majoritatea fotbaliștilor importanți în primul mandat al lui Laurențiu. Și-a pierdut procentul în timpul perioadei scurte pe care a petrecut-o Rădoi la conducerea roș-albaștrilor. Și a revenit în forță o dată cu Reghe.

L-a luat pe Toșca

Acum are aproape toată echipa. Opt steliști dintre primii 11 au contracte cu nevasta- impresar. Excepțiile sunt Momcilovici, Hamroun și Golubovici. I-a invitat și pe ei să semneze cu ea, dar aceștia au refuzat.

Anamaria l-a trecut pe listă de curând și pe Alin Toșca. Fundașul a refuzat inițial oferta impresarei. A acceptat până la urmă. Alin nu a fost un titular pentru Reghecampf în finalul stagiunii trecute.

În ultima parte a stagiunii, după ce a declinat oferta Anei, a jucat doar în jumătate dintre partide. A prins de 3 ori echipa în ultimele 6 meciuri.

Are și playmakerul

Acum a devenit om de bază. Nu neapărat datorită calității de client al soției antrenorului, cât din pricina crizei de efectiv. Laurențiu a rămas cu doar doi fundași centrali în lot, Tamaș și Toșca.

Varela și Papp, concurenți pentru stoperi, au plecat în vara asta și i-au lăsat pe Tamaș și pe Toșca fără concurență. Ana și-a mai completat influența cu un new-entry, Vlad Achim.

Mijlocașul de la Voluntari, ex-Viitorul, a fost preferat de roș-albaștri în dauna lui Sânmărtean. Lucian era liber, la final de contract cu Al Ittihad.

Steliștii au considerat că Sânmărtean, la 36 de ani, și-a consumat cele mai bune zile din fotbal. Și l-au ales pe Achim deoarece e capabil să se descurce în ambele faze ale jocului, atac și apărare. Perfect pentru Anamaria, care a mai adăugat un nume.

Stanciu poate fi afacerea

Anamaria are mulți jucători sub contract, dar nu deține prea multe potențiale afaceri mari. Nicolae Stanciu e vedeta din portofoliu.

La 23 de ani, el a jucat la Euro și e curtat de Anderlecht, care a propus 3,5 milioane de euro. Soția lui Reghe ar putea câștiga de pe urma unui transfer al mijlocașului ofensiv.

În rest, Popa mai poate fi vândut, chiar și Toșca. Alin are 23 de ani și e polivalent, stoper sau fundaș stânga, și se află și el în atenția naționalei.

Cum arată influența Anamariei la Steaua:

FL. NIȚĂ - G. ENACHE, TAMAȘ, TOȘCA, Momcilovici - VL. ACHIM, PINTILII, N. STANCIU - AD. POPA, Golubovici, Hamroun

* cu majuscule, jucătorii Anamariei Prodan

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (58)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  24 Iulie 2016, 15:14

Prodanca e un imprsar slab ...beneficiaza de reclama si de influenta nu datorita calitatii ei ci datorita lui Regheblat....fata de ceilalti impresari e slaba rau sunb toate aspectele: limbi straine , eruditie, cunostinte si date despre fenomen ....obligativitatea semnarii cu unui contract cu ea ...e regula lui Becali...si sprijinit de Regheblat....ca sa fii titular la Steaua trebuie sa indeplinesti cateva conditii de baza: - sa fii bun in ceea ce faci - sa treci pe la Dna Mop cand Reghe nu-i acasa si sa-ti demonstrezi cunostintele tactice in pat - sa ai impresar mai bun ca ea, si sa stii fotbal mai mult ca Reghe - si sa ai tupeul sa urli la Becali ca dupa ultimul sclav ...

betman99
betman99  •  24 Iulie 2016, 12:04
Postat de randoom_._ pe 23 Iulie 2016, 20:27

vremuri mai grele decat la dinamo aka rusinea romaniei nu au cum sa urmeze la Steaua. nici daca nu am lua in urmatorii 9 ani campionatul,tot nu am fi asa de jos si nu am trece prin asa umilinte cum a trecut dinamo in ultimii 10 ani. pai numai prin faptul ca am terminat pe locul 2 sezonul asta si voi in ultimi 10 ani nu ati terminat niciodata in primele 2 echipe si tot am duce-o mai bine ca voi in ultimi 10 ani. daca ana maria prodan avea sub contract,toata echipa lui dinamo aka rusinea romaniei inseamna ca dinamnop avea jucatori de valoare si jucatori ce ar putea fi vanduti pe sume bunicele. dar dinamo aka rusinea romaniei nu prea are asemenea jucatori.

Mama ce ne-ai zis-o, esti tare rau! Mai rar asa comm logi si acid... Multumesc LA Dumnezeu ca nu esti dinamovist.

valentinn10
valentinn10  •  24 Iulie 2016, 11:39

Ce bine o duce STEAUA fara asazisii suporteri , ce bine ne e fara voi, fara injuraturi , fara oameni murdari , mirosind a transpiratie , inculti , mereu pusi pe scandal cu cei din jur , cu fotbalistii si chi cu ei , cu amenzile pe care MARELE PATRON , GIGI , le platea din cauza lor luam acum steaguri , fesuri , sepci , fulare ,fluiere etc ,tot ce-i e necesar u neei GALERII ADEVARATE si DECENTE. FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează