FOTBAL  »  Superliga  »  FAIR-PLAY

"Steaua e favorită"

Articol de - Publicat vineri, 11 aprilie 2008 00:00

Ioan Andone a vorbit cu mult calm după terminarea meciului, deşi CFR tocmai ce pierduse poziţia de lider. "Mai avem etape în care putem recupera punctele pierdute. Atît s-a putut azi, dar trebuie să accept că în acest moment Steaua este favorită la titlu. Are 8 victorii consecutive şi au moral, dar noi vom lupta pînă la capăt. Şi noi am condus 20 de etape şi am pierdut locul întîi din cauza noastră, poate îl va pierde şi ea", a declarat Ando.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  11 Aprilie 2008, 09:42

La magazin: "Aveti tricouri cu Steaua"? "Da, avem, de care doriti, de jucator, de portar, sau de arbitru"? :)

 •  11 Aprilie 2008, 08:46

ANDONE ESTI FOARTE SLAB.DE CE NU DEMISIONEZI PENTRU CA ECHIPA ASTA SA AIBA O SANSA?TU NU VEZI CANU MAI JOACA NIMIC ECHIPA DUPA CE AI SPUS CA AI CEL MAI BUN LOT DE CAND ESTI ANTRENOR?ESTI PENIBIL NU AI SOLUTII IN MOMENTELE DE CRIZA,NU SIMTI JUCATORII CARE SUNT IN FORMA,L-AI BAGAT PE FABIANI CARE NU M,AI DA O PASA SI PIERDE TOATE MINGILE.ESTI UN ZERO CA ANTRENOR.

 •  11 Aprilie 2008, 07:57

d-le Andone locul 1 este ocupat l-ati pierdut va si vedea-ti campioni pai cum asa fara lupta??? sa nu uitati ca v-au ajutat arbitri in tur uitativa pe casete si dupa aceea comentati arbitrajele stelei CFR-istilor uitati-va in curtea voastra nu mai aduce-ti acuze de blaturi ca hotul de hot ii este frica si tot el striga mai tare

Vezi toate comentariile (3)
Comentează