FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua ia tot ce e mai bun din Liga 1! A pus ochii pe viitorul star din defensivă al naționalei » Postul lui Papp e în pericol

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2015 12:09

Paul Papp (25 de ani) traversează o perioadă nefastă a carierei, lucru care l-a scos din echipa de start Stelei, chiar dacă rămîne încă prima variantă la echipa națională.

Gigi Becali nu a uitat meciul fundașului dreapta de la Belgrad, cînd Steaua practic a ratat calificarea în play-off din cauza gafelor lui Papp.

Cum a doua variantă este Cornel Rîpă, al cărui contract va expira la finalul sezonului, Steaua caută un jucător de viitor, care să poată oricînd să-i ia locul lui Papp.

DigiSport anunță că Steaua a pus ochii pe CLaudiu Belu (21 de ani), fundașul dreapta al celor de la ACS Poli, care în vară intră în ultimul an de contract.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (44)
 •  17 Octombrie 2015, 16:36
Postat de pe 17 Octombrie 2015, 14:39

de ce nu luati si fundasii care v-au dau cate o ''mana de ajutor'' in meciul din cupa ???????

Saracu, nici nu stie ca vine la Mogosoaia!:)))

 •  17 Octombrie 2015, 16:35

Ban? Ort? Leu? Leu greu? Dinar? :))

 •  17 Octombrie 2015, 15:38

La aceasta echipa condusa de la cap la cap de niste ageamii infatuati si fara scoala, s-au perindat in ultimii doi ani .... 7 fundasi de banda dreapta veniti cu surle si trambite si aruncati pe usa din dos sau umiliti ca sa plece ! Acum vrea sa mai strice pe unul !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează