FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îl vrea acum, dar nu îl poate folosi imediat » Ce problemă este în cazul transferului lui Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2016 12:44

Becali dă asigurări că azi sau mâine va finaliza achiziţia lui Florin Tănase, însă atacantul lui Hagi nu va putea evolua în "dubla" cu City, ci va avea drept de joc în Europa doar începând cu faza grupelor.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că indiferent dacă Steaua ar rezolva în aceste zile transferul, Florin Tănase nu ar putea să evolueze în "dubla" cu Manchester City.

Jucătorul a fost folosit de Hagi în meciul cu Gent, din turul 3 preliminar în Europa League, şi, conform regulamentului cupelor europene, nu mai poate juca pentru altă formaţie până în faza grupelor.

Articolul 42, "Jucătorul eligibil", precizează clar la alineatul 7: "Un jucător care a jucat în primul, al doilea, al treilea tur preliminar sau în play-off-ul pentru Champions League sau Europa League poate fi inclus pe listă pentru un alt club doar din faza grupelor pentru Champions League sau Europa League"

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află cum arată comparația între Tănase și Hamroun și care sunt cifrele jucătorului de la Viitorul în fața rivalei Dinamo.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (6)
dora
dora  •  08 August 2016, 13:43

Ovidiu, Tănase e luat, in primul rind, ptr Liga 1 ptr ca e eligibil U 21. Tanase va fi titular si va fi schimat cu Tudorie, Ontel ori Vilceanu, după caz. In situatia asta, Cojocaru va zbura din poartă.

1745flo
1745flo  •  08 August 2016, 17:43
Postat de ovidiu_3003 pe 08 August 2016, 13:21

...oricum nu l cumpara pe F.tanase ...nu va mai obositi degeaba ...si chiar daca l ar cumpara nu are loc in primul 11 ...

Trebuie ca ciobanul sa astepte ***!÷))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  08 August 2016, 14:52

stim

Vezi toate comentariile (6)
Comentează