FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua l-a pierdut! Principala ţintă a lui Reghecampf pleacă în Serie A

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2015 22:00

Danilo Moreno Asprilla este dorit de Laurenţiu Reghecampf la Steaua, dar şansele ca atacantul lui Litex Loveci să mai ajungă la campioană au scăzut dramatic.

Golgeterul lui Litex l-a impresionat pe Reghe în scurta perioadă petrecută în Bulgaria, iar tehnicianul a dorit să-l aducă în iarnă în România.

Problemele au apărut însă din cauza pretenţiilor considerate exagerate de oficialii Stelei. Cel puţin 2 milioane de euro ar fi cerut bulgarii pentru un transfer definitiv al columbianului de 26 de ani.

Nu la fel au considerat şi italienii de la Bologna. Presa din Bulgaria, respectiv Italia, anunţă că gruparea din Serie A a oferit 1,5 milioane de euro pentru Asprilla.

Bulgarii ţin în continuare de preţ şi ar dori cu 500.000 de euro mai mult, însă sînt şanse mari ca cele două echipe să se înţeleagă în cel mai scurt timp.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
alexzece
alexzece  •  16 Decembrie 2015, 11:44
Postat de mambooo pe 16 Decembrie 2015, 04:47

In niciun caz de la ultima clasata din seria 2 si a 3. Cu asa transferuri aveti voi pretentia sa treceti de tururi preliminare ?? HAHAHA mai bine Gigi va baga in insolventa ca se face de ras.

Stai tu calm, vom face transferuri mai bune decat voi.Ma bucur ca v-ati trezit.In sfarsit,dupa ani de umilinta,locuri 5-6,sunteti si voi pe...3.Bucurati-va cat puteti.Eu zic ca tot nu terminati in fata noastra campionatul.Ramane de vazut.Oricum,*** e sarac lipit pamantului,sper ca voi nu ati uitat asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gabonne1982
gabonne1982  •  16 Decembrie 2015, 10:09

orice jucator sanatos la cap ar alege o echipa din Serie A si nu liga I de la noi.De aici cele mai mari sanse de-a pleca le ai spre chinezi sau spre arabi

mambooo
mambooo  •  16 Decembrie 2015, 04:48
Postat de gannicus2014 pe 16 Decembrie 2015, 03:37

pe Comanescu si Birsan , cei mai noi azorei

Nu se compara cu Tudor care face cat tot lotu fcspist. Sa-i pregatiti si lui un tricou de campion ca celorlalti arbitri ati fost cam zgarciti si nu le-ati dat nici macar o medalie. Dar lasa ca Deaconu trece peste suparari, doar e fan inflacarat al echipei exilate de la Pitesti :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează