FOTBAL  »  Superliga  »  FLORIN BRATU DESPRE NOUL SEZON

“Steaua va fi şubredă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iunie 2008 00:00

Atacantul se bucură dacă pleacă Dică şi Dorin Goian, considerînd că, astfel, roş-albaştrii ar deveni vulnerabili în lupta la titlu.

Foarte sîrguincios la fiecare şe­dinţă de pregătire din Ger­mania, Florin Bratu dă semne că a trecut de perioada nefastă du­pă ce a fost lăsat în afara lotului “tricolorilor” pentru Euro. Ieri dimi­nea­ţă, atacantul de 28 de ani a ac­cep­tat să vorbească despre viitorul sezon.

– Florin, anticipezi că după un an slab urmează revanşa «cîi­nilor»?
– Toate echipele s-au întărit şi sînt sigur că şi la noi vor mai veni jucători. Trebuie să cîştigăm cam­pio­natul, acesta este obiectivul nostru principal chiar dacă lupta la vîrf va fi dură.

– De la Steaua vor pleca Dică şi Goian, vă avantajează?
– Sînt doi dintre prietenii mei şi m-aş bucura pentru ei dacă s-ar transfera în străinătate. Ar fi un pas important pentru ei. De ce să nu re­cunosc, ar fi mai bine şi pentru noi fiindcă sînt doi jucători valoroşi, iar Steaua va fi mai şubre­dă prin ple­carea lor.

– Dar şi de la Dinamo va ple­ca Moţi.
- Moţi ar fi o pierdere foarte grea pentru noi, dar Dinamo are în lotul actual mulţi jucători valoroşi care vor dori să demonstreze că merită un loc de titular.

“Am trecut peste neconvocarea la Euro”

– Destul de multe feţe noi la echipă, te-ai obişnuit cu noii colegi?
– Şi eu sînt relativ nou pe aici, am revenit doar de un an. Au mai plecat, au mai venit, aşa se în­tîm­plă în fiecare an, dar la Dinamo este tot timpul concurenţă, ceea ce e foarte bine.

– Ai reuşit să treci peste epi­sodul cu echipa naţională?

– Mi-a părut rău că nu am fost şi eu la Euro. Dar am reuşit să trec peste acel episod, iar acum mă gîndesc doar la echipa de club.

“Ar fi bine să plece Dică. A cam ţinut Steaua în spate în ultimul timp. Dacă va pleca şi fratele meu, Dorin, cei din Ghencea vor fi şi mai slabi”
Lucian Goian fundaş Dinamo

Acord cu nemţii

Mărgăritescu s-a întîlnit ieri cu şefii lui Kaiserslautern (Zweite Bundes liga), a făcut vizita medicală, înţelegîndu-se apoi asupra unui contract pe 3 ani cu echipa la care mai evoluează şi Victoraş Iacob. “Mai trebuie doar acceptul lui Dinamo. Îmi încerc norocul pentru prima dată afară, vreau să confirm”, a spus “China”. Mijlocaşul de 28 de ani va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Dinamo vrea 300.000 de euro în schimbul jucătorului, deşi nemţii speră să dea doar 200.000 de euro. Maccabi Tel Aviv îl vrea şi ea pe Mărgăritescu.

Nu l-au ofertat pe Niculae?

Craig Brewster, managerul lui Inverness, speră că Marius Niculae, care se află şi pe lista lui Dinamo, se va întoarce în Scoţia după vacanţă: “Lucrăm pornind de la premisa că Marius va reveni la echipă. Nu ne-a dat de înţeles că ar vrea să plece şi a spus că e fericit aici. Vreau să-l păstrez în lot şi oricum nu am primit nici o ofertă pentru el”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  28 Iunie 2008, 00:41

steaua va face marcaj 4-3 fara dica si goian,radoi se va duce pana la nemti,iar cand va fi 2-1 pt dinamo radoi se intoarce pe un cal bun tare de tot si steaua va invinge cu 27-13

 •  27 Iunie 2008, 15:22

steaua UITATE-TE, CLIPA TA S-APROPIE! asa ca nu mai behaiti p-aici oilor, ca iar va prindem, iar v-o tragem!

 •  27 Iunie 2008, 06:19

bratule tata iti spun si tie cum am spus-o si la alti caini, acari sau pseudolicentiati : prostul ni-i suficient de prost daca nu este si fudul; fudul de minte , fudul de sex,etc. intelege bibicule ce vrei !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează