FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Steaua vrea capul lui Vassaras! Răspunsul venit din partea FRF

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 13:51

Steaua continuă războiul cu arbitrajele în acest retur și face pressing la FRF pentru demiterea lui Kyros Vassaras, președintele CCA.

Valeriu Argăseală, președintele campioanei, și Ioan Horoba, președintele celor de la Gaz Metan, au insistat să afle concluziile discuției dintre Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras după numeroasele greșeli de arbitraj.

”Domnul Argăseală și domnul Horoba au cerut un răspuns vizavi de întîlnirea mea și a președintelui FRF cu domnul Vassaras. În urmă cu zece zile am avut o întîlnire și ne-am înțeles să facem o analiză a CCA la finalul sezonului”, a spus Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (52)
661891567244921
Dorinel Bara  •  14 August 2015, 20:42

pai cum spune arbitrul ala ca palma nu a avut intensitate? unde a facut asta scoala de arbitri? numai gestul in sine duce la cartonas rosu ce ***!!!dar mai *** sunt eu ca ma uit la prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariusjohnel
mariusjohnel  •  12 Mai 2015, 06:34

Domnilor dela frf,e prost becali ca ar trebui sa se prezinte la cele 3 etape cu juniori si rezervele se va prezenta la cele 2 cupe cu echipa mare .Tot odata sa anunte pe domni dela frf ca anul acesta nu va mai participa la cupele europene sa duca domni arbitri isfan cavacs,radu petrescu,sebastian coltescu si deacunu cu bricheta lui deoarece anul viitor puteam sa participam cu 2 echipe in liga campionilor .multumesc.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Mai 2015, 21:10
Postat de decuadi pe 11 Mai 2015, 16:35

si cum se stie ca practicile cu baietei sunt la clubul din stefan cel mare, clubul respectiv va fi Dinamo! cu coinasu boieru in brate!

Ce ai facut te-ai trezit direct in clasa a IV-a si apoi te-ai mai dus sa vezi scoala la 20 de ani ? Decule, cate oua ai dus la profesori si tot degeaba !

Vezi toate comentariile (52)
Comentează