FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Ștefan Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo! Dinu Gheorghe: "Nu mai putea face parte din proiect"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 14:21

Dinu Gheorghe, președintele lui Dinamo, a declarat că Ștefan Bărboianu nu mai este jucătorul "cîinilor".

"Ne-am întîlnit, am discutat și am stabilit că este mai bine să ne despărțim, de comun acord. Nu are legătură cu penalty-ul făcu în meciul  Steaua, dar este evident că a greșit grav acolo. Dacă dădeam afară jucători pentru că au greșit, după golul de 2-0 trebuia să dăm afară șapte inși.

Nu vreau să îl acuz pe Bărboianu de nimic. La Dinamo încercăm să facem altceva și el nu mai putea face parte din proiect. Vor mai pleca jucători în vară.

Pe postul de fundaș dreapta este Fai, iar antrenorul poate alte găsi soluții. Mai pot juca acolo Șerban sau Marc", a spus Dinu Gheorghe la DolceSport. 

Ştefan Bărboianu a comis o imprundenţă în careu în derby-ul pierdut, 1-3, cu Steaua. Fundaşul l-a împins pe Nicuşor Stanciu, care era înconjurat de alţi doi dinamovişti, şi arbitrul Cristi Balaj a acordat penalty. Mijlocaşul Stelei a executat şi a deschis scorul.

Acesta nu este prima gafă mare pe care Bărboianu o face într-un meci cu Steaua. Fundaşul dreapta a marcat un autogol în finala Cupei României din 2011, scor 2-1 pentru roş-albaştrii. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (125)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  06 Mai 2015, 02:09

a ajuns si Dinu Gheorghe sa aiba proiecte....:)))))))..ma pufneste rasul...omul nu stie decat blaturile si aranjamentele ...uitati-va la cariera lui incepand cu Rapidul....si dupa aia ...dar in special la rezultatele acestor echipe,,,sunt uimitoare!!! Si nu ca ar fi un geniu in fotbal...dar pur si simplu capuseaza clubul...si traieste pe spatele antrenorilor( care totusi trebuie sa fie buni in a pregati o echipa) considerent urmat de aranjamentele de rigoare. Ramanem din vara , cu voia lui D-zeu fara FCSB ....va ramane doar Dinamo...

cobra_z
cobra_z  •  05 Mai 2015, 23:14

e suspect cu cata disperare a impins barboianu in careu un jucator care nu prezenta nici un pericol de a marca , si mai suspect e cum a fost dat afara...presupun ca Dinu Vama e mai discret decat Rednic , fiindca aflam mai multe...patronul puscarias are 3 metode de a castiga campionatul : arbitrii, jucatorii adversi si Dumnezeu :))

kmkaze
kmkaze  •  05 Mai 2015, 22:52
Postat de kmkaze pe 05 Mai 2015, 22:51

ai tu acces la conturile bancare ale lui negoita de sti situatia lui financiara ??? daca era un sarac nu era in top 50 miliardari romani ( este realizat de institutul celebru top forgebs, deci nu de la mine din ograda) asa ca mai bine vati abtine de la debitat prostii. Eu zic ca va investi in jucatori de valoare ca sa prins si el ca cu metoda asta: ''ieftini si buni nu mai merge''.

dar mai intai cel mai important e sa iesim drakuu din insolventa pe 27 mai, dupaia vom vorbi altfel despre DINAMO.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează