FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Ștefan Bărboianu știe de ce suferă atât de mult Dinamo » „Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon! Îți era frică și să respiri!”

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 12:59 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 14:13

Ștefan Bărboianu (36 de ani), jucător-antrenor la CSM Reșița, ocupanta locului 12 în Liga a 2-a, a fost invitatul zilei de 1 februarie la GSP Live și a comentat situația de la Dinamo, clubul pentru care a evoluat în 2011 și în sezonul 2014-2015.

Fostul fundaș dreapta s-a arătat dezamăgit de situația în care a ajuns clubul alb-roșu, aflat în pericol de o nouă retrogradare, chiar în sezonul revenirii.

Ionuț Radu continuă în Premier League » Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport
TRANSFER
Ionuț Radu continuă în Premier League » Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport

„Am fost apreciat, iubit, dar și înjurat”

Bărboianu a făcut o remarcă interesantă privind actualii fotbaliști aflați sub comanda croatului Željko Kopić, oferind și o explicație de tip analogie între prezent și perioada în care el a activat pentru „câinii roșii”.

Îmi pare rău, aș fi vrut să vorbesc despre Dinamo numai de bine, este un club important din cariera mea, un club la care am fost apreciat, iubit, chiar dacă am fost și înjurat. Am tot respectul pentru Dinamo. A fost un model în viață pentru mine și am învățat multe de la acest club. Îmi pare rău că nu se regăsesc

VIDEO. Fane Bărboianu a comentat situația de la Dinamo la GSP Live

La Dinamo, au dispărut ambiția, suflul acela de Dinamo. Înainte, când mergeai acolo, îți era și frică să respiri! Când intrai în Ștefan cel Mare... Au dispărut aceste lucruri. Am impresia că jucătorii ajung prea ușor la Dinamo. Orice jucător vrea ajunge la club. Înainte era altfel. Când te suna Badea sau Borcea, îți tremura mâna pe telefon. «Mamă, m-a sunat Dinamo!» Acum, jucătorii merg ei și spun că vor să ajungă acolo. S-a ajuns foarte ușor la aceste lucruri
- Ștefan Bărboianu, fost jucător la Dinamo

Ce șanse de salvare are Dinamo

Dinamo nu se găsește într-o situație ideală, cu șapte etape înaintea sfârșitului sezonului regulat. Alb-roșiii se află pe penultimul loc al Superligii, fiind la nouă puncte distanță de primul loc de deasupra liniei, ocupat de FC Voluntari. În 2024, aceștia au pierdut ambele partide disputate: 0-1 cu Petrolul și 1-2 cu Rapid.

Nu mi-aș dori deloc să retrogradeze cei de la Dinamo, dar e greu, vor avea viață grea. Când au avut puncte de luat, nu le-au luat
- Ștefan Bărboianu, fost jucător la Dinamo

Mai multe articole despre Dinamo:

Cum vrea Dinamo să scape de interdicția la transferuri » La judecată cu Iulian Roșu, există și planul B
DINAMO
Cum vrea Dinamo să scape de interdicția la transferuri » La judecată cu Iulian Roșu, există și planul B
Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”
DINAMO
Lovitură pentru Dinamo: interdicție la transferuri! De ce au fost pedepsiți „câinii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  01 Februarie 2024, 22:43

E normal sa-ti fie frica de criminali

Dinamosimereu
Dinamosimereu  •  01 Februarie 2024, 17:04

Cei care te sunau au contribuit din plin la declin! Dupa revoluție toti pseudo investitorii au creditat clubul fictiv, s-au îmbogățit de pe urma lui Dinamo! In cardasie cu o presa aservita, foarte usor de cumparat...

scooter
scooter  •  01 Februarie 2024, 15:52

Corect. Nu numai ca ajung usor, ne rugam de ei sa vina ! Ca bolnavul ala care are ciuma si vrea o imbratisare !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează