FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BRAȘOV, 29 APRILIE, GSP.RO, LOOK TV, DIGI

Stegarii nu se predau: ”Suntem obligaţi să «murim» pe teren pentru cele trei puncte”

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2015 17:16

FC Brașov a pierdut în fața Rapidului în ultima etapă cu scorul de 2-1, iar lupta pentru rămînerea în Liga 1 a devenit și mai complicată pentru elevii lui Adrian Szabo. Stegarii nu se predau însă și vor să facă un meci bun pe terenul celor de la CSU Craiova.

„În situaţia dată, după înfrîngerea cu Rapid, meciul de la Craiova devine şi mai dificil. Suntem obligaţi să «murim» pe teren pentru cele trei puncte. În plan psihic cred ca am trecut peste eşecul de vineri seară. Băieţii cred în salvare, chiar le-am spus că e normal să văd supărare sau frustrare, dar în niciun caz capete plecate, cel puţin deocamdată. Toată suflarea «stegară» trece prin momente dificile, dar acestea nu ne dărîmă atît timp cît mai sînt şanse. CSU a avut un parcurs foarte bun, într-adevăr cu ceva sincope în ultima perioadă. Punctele lor forte sunt flancul stîng, cu Vătăjelu şi Tîrnăcop, tehnicitatea lui Rocha şi Bawab sau tenacitatea lui Mateiu şi Madson. Pe de altă parte, poate putem profita de absenţa lui Brandan şi eventual de cea a lui Bălgrădean, dacă acesta din urmă nu va juca nici el", a declarat Adrian Szabo.

Acesta a glumit şi pe seama trecutului „galben-negru" al lui Alexandru Mateiu, jucător pe care antrenorul braşovean l-a antrenat încă de la juniorii grupării de sub Tîmpa: „Am înţeles că a salvat o dată FC Braşov prin suma de bani pe care clubul a
încasat-o în urma transferului său. E timpul să mai salveze o dată echipa care l-a crescut. Glumesc şi sper să nu îl bag în «şedinţă» cu aceste afirmaţii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  27 Aprilie 2015, 17:43

Daca CSU era pe locul 3, partidulBase trimitea de mult DNA peste ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează