FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, AZI, ORA 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK

Steliano Filip e sigur de cele trei puncte cu Viitorul: "Ultima oară ne-am bătut singuri!"

Steliano Filip le-a pus gând rău constănţenilor
Steliano Filip le-a pus gând rău constănţenilor

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Dinamo a fost învinsă cu 2-1 în anteriorul meci cu Viitorul, dar fundașul stânga dinamovist Steliano Filip spune că acel joc a fost un accident și crede că echipa sa va lua primele trei puncte din play-off.

- Steliano, primul meci din play-off pentru Dinamo. Ai emoții?
- Emoții? De ce? Nu, chiar deloc! Sunt conștient că e foarte important să începem bine play-off-ul. E clar că trebuie să câștigăm pentru că o victorie ne apropie mult de primele locuri.

- Viitorul e o echipă tânără. Este un avantaj pentru voi?
- Într-adevăr, au o echipă foarte tânără, dar în același timp au și omogenitate, iar jucătorii domnului Hagi sunt foarte valoroși, au dovedit că vârsta nu are legătură cu performanța. Și mie mi-a fost acordată încredere la Dinamo și am jucat mult cu toate că eram mult mai tânăr și a fost bine, știu cum e.

"Singura variantă e victoria"

- Ultima oară v-au bătut cu 2-1.
- Așa este, dar i-am analizat foarte bine și sunt sigur că nu vom mai face greșelile din ultimul meci. Dacă mă întrebați pe mine, în ultimul meci, ne-am bătut singuri. Am făcut greșeli nepermise, repet, nu cred că se mai poate întâmpla din nou.

- Contra a declarat că cine e mulțumit cum joacă la Dinamo nu mai prinde echipa.
- Mi se pare normal, "Cholo" ne cere să câștigăm fiecare meci, pentru că asta înseamnă Dinamo, singura variantă e victoria! Nu avem voie să fim mulțumiți niciodată, trebuie să ajungem cât mai sus.

- De când a venit Contra, aveți patru victorii în patru meciuri. Cât de mult contează?
- Statistica de genul acesta e foarte importantă pentru fani, deci și pentru noi. Cred că putem să doborâm și astfel de recorduri, dar cum a spus și antrenorul nostru, o luăm ușor, de la meci la meci.

"Nu sunt supărat că nu am fost convocat la națională, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătos! Îi respect decizia domnului Daum, știu că dacă voi avea evoluții bune, voi fi convocat și la următorul meci al României"
Steliano Filip

1868de minute a prins Filip în acest sezon de Liga 1, doar Nedelcearu, Busuladzici şi Romera jucând mai mult decât el din tot lotul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează