FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip vorbește în premieră despre iubita lui: "Faptul că voi fi tată m-a responsabilizat"

Filip e în al nouălea cer
Filip e în al nouălea cer

Articol de - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 00:00

Steliano Filip vorbeşte în premieră despre sentimentele pe care le trăieşte de când iubita sa, Bianca, e gravidă şi face o radiografie a anului 2016.

- Steliano, te pregăteşti să fii tată, iubita ta Bianca este gravidă în luna a patra. Cum e?
- Sunt foarte fericit, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această minune. Vestea m-a bucurat teribil şi m-a făcut să văd altfel viaţa. Am să fiu mult mai responsabil de acum înainte.

- Cum a fost anul 2016 pentru tine? Aţi pus la respect Steaua, dar aţi pierdut şi puncte cu echipe mici.
- Mă bucur că am reuşit să învingem Steaua cu 3-1, cu 4-1, e un sentiment foarte plăcut (râde). Am suferit la capitolul constanţă, dar spre sfârşit am început să ne descurcăm mai bine. Trebuie să avem în vedere şi faptul că au venit mulţi jucători noi într-un timp scurt. Sunt sigur că după această pregătire de iarnă vom fi mai puternici. Pe plan personal a fost foarte bine pentru că am jucat la Campionatul European şi nu cred că există sentiment mai frumos decât să îţi reprezinţi ţara.

Pleacă la Zagreb?

- Ce îţi reproşezi?
- Am luat uneori cartonaşe inutile, iar echipei reproşez că nu ne-am concentrat destul, trebuia să fim în primele trei. Nu-i nimic, recuperăm anul acesta cu trofee câştigate!

- Vorbeşti de trofee cu Dinamo, dar se discută despre posibila ta plecare în această iarnă la Dinamo Zagreb.
- Dacă vine o ofertă bună pentru club şi pentru mine nu am să mă împotrivesc, dar obiectivul pe care mi l-am propus în 2017 este să câştig cel puţin un trofeu cu Dinamo. Vom vedea ce va fi.

"Steaua nu va avea niciodată o Peluză ca noi"

- În returul Cupei Ligii, cu Steaua, în martie vă veţi lupta cu Alibec, poate și cu Budescu, Teixeira... Te sperie acest lucru?
- E clar că sunt fotbalişti foarte buni, însă Steaua întotdeauna a avut fotbalişti mari şi asta nu ne-a oprit. Oricum, Steaua nu va reuşi niciodată să transfere ce noi avem deja.

- Ce anume?
- (râde) Peluza Cătălin Hîldan! Doar Dinamo Bucureşti! Diferenţa dintre Dinamo şi Steaua este că la noi suporterii ne susţin indiferent de rezultate, pe când la Steaua şi când era pe primul loc, tribunele au fost goale.

"M-am aşteptat să batem la scor Steaua pentru că actuala echipă pe care o avem este cu adevărat puternică şi am devenit o familie, jucăm împreună, petrecem timp împreună, facem totul în echipă"
Steliano Filip

3goluri în 96 de meciuri a marcat Filip în Liga 1, all-time

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Ianuarie 2017, 13:56

asta se contrazice singur,pai tocmai ,daca fanii stelei erau de rezultat,erau stadioanele pline acasa cand era pe primul loc,dar noi vrem fotbal ,calitate,si nu s a rezolvat problema cea mai mare sigla,palmaresul cred ca il are creditorul ! in urma cu 2 ani,erati lideri doar la coregrafii,si nu la toate,sa dam cezarului ce e al cezarului,in rest la galerie sunteti mici si nordu si sudu separat va dominau peste tot,uniti nu mai zic

laurentiucat
laurentiucat  •  07 Ianuarie 2017, 11:50
Postat de cneius pe 07 Ianuarie 2017, 10:21

Doi copii care vor avea un copil ! Trist. Cu atitea metode contraceptive sa faci asa ceva cind inca ai viata inainte-lipsa creier. Sper, pentru el, ca nu a fost "prins" desi...

are aproape 23 de ani. nu mai e copil.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  07 Ianuarie 2017, 10:54

Succes, Steliano!Să vă bucurați de copil şi să aveți o viață frumoasă!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează