FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii au aflat ce sancţiuni riscă dacă nu vor respecta anumite lucruri în pauza de iarnă » 500 de euro "kilul"!

Articol de , - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Orice jucător are voie să revină la pregătire cu maximum două kilograme peste greutatea normală


De joi dimineaţă, fotbaliştii din Ghencea au intrat în vacanţă, însă au primit un program strict din partea antrenorilor, care trebuie urmat şi în următoarele 3 săptămîni. Roş-albaştrii au fost avertizaţi că vor fi amendaţi dacă se vor întoarce cu surplus de greutate. Nu li s-a transmis să aibă un anumit regim sau restricţii la carne de porc, dar li s-a spus că nu au voie să se prezinte la reunire cu mai mult de două kilograme peste greutatea pe care o aveau în momentul plecării în vacanţă.

Pe 10 ianuarie e programat primul antrenament din 2011, după care urmează vizita medicală. Acolo, dacă vor pica "proba" cîntarului, amenda va fi de 500 de euro pentru fiecare "kil" peste limita admisă.

Dintre actualii jucători din lot, cele mai multe antecedente în acest sens le are brazilianul Ricardo. În vară, el s-a întors la reunirea Unirii Urziceni cu nu mai puţin de 10 kilogram surplus, motiv pentru colegi să-l ia la mişto: "La voi, în Brazilia, tradiţia e ca porcii să se taie vara?!".


26 de zile e vacanţa de iarnă a jucătorilor în această pauză competiţională

40 de zile de pregătire va avea la dispoziţie Steaua între momentul reunirii şi primul joc oficial, cu U Craiova, din etapa a 19-a

Cînd se va întoarce Ricardo din Brazilia?
Un fotbalist care ar putea crea probleme staff-ului tehnic din Ghencea e mijlocaşul Ricardo. El a plecat deja în ţara sa natală, Brazilia, şi ar trebui să revină pe 8 sau 9 ianuarie pentru a se prezenta pe 10 la reunire. În anii trecuţi, Ricardo a întîrziat mereu să revină la timp la Urziceni, în vară ajungînd în ţară după două luni de la momentul în care Unirea îşi programase reunirea! "La Steaua nu-mi permit să fac aşa ceva, promit să revin la timp", a declarat Ricardo.

Interzis şi fotbal în sală, schi şi patinaj
Jucătorii trebuie să respecte şi alte lucruri în pauza de iarnă. Ei nu vor avea voie să practice anumite sporturi, printre care fotbalul în sală, schi alpin şi patinaj. Dacă vreunul dintre elevii lui Lăcătuş se va abate de la această regulă, va fi penalizat financiar cu 5.000 de euro. Aşa s-a întîmplat în urmă cu 6 ani, cînd Neaga a jucat fotbal la un turneu la Baia Mare şi Zenga l-a amendat cu 5.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează