FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 1-0

Steliștii își critică fanii: ”Nu mi se pare normal să fim înjurați acasă, galeria n-ar fi făcut așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 23:15

Nicușor Stanciu, mijlocașul Stelei, a vorbit despre succesul echipei sale în fața Viitorului, scor 1-0.

”E important că am obținut cele trei puncte. Am avut parte de un meci foarte greu, mai ales că venim după două drumuri lungi și obositoare, la Craiova și la Trondheim. Ne bucurăm că am cîștigat primul meci acasă și că am rămas sus în clasament.

Am fost obosiți după ultimele două meciuri, se întîmplă să mai te și aperi la 1-0. Nu mi se pare însă normal să fim înjurați de suporteri acasă, dar asta este”, a spus Nicușor Stanciu la DolceSport.

”Nu pot să înțeleg această atitudine. Din păcate, cei din peluză nu sînt la stadion. Sînt convins că ei nu ne-ar fi huiduit. Normal că nu-i pică bine lui Alex reacția publicului. Am discutat în vestiar, el încearcă să treacă peste aceste momente”
Adi Popa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 August 2015, 14:05
Postat de alenb pe 31 August 2015, 01:54

la concurenta cu steaua "preacurata"

esti prea f arooraier

cristid.
cristid.  •  31 August 2015, 12:11

Pai astia sunt fanii fecesebisti. Asa patron/creditor, asa fani. Ziceati, falsilor, ca daca nu mai venim la peluze, puteti sa veniti cu sotiile si copiii ca la teatru. La ce teatru ati fost voi ma, sa injurati actorii de pe scena si va rumegati semintele?

travka
travka  •  31 August 2015, 10:18
Postat de Mircea Rusz pe 31 August 2015, 09:39

Ascultam uluit comentatorii de la tvr, scuze pcr tv, care afirmau că sunt undeva pe la 5.000-6.000 de spectatori. Cifrele „oficiale” spun 4350. Știu că durerea e mare, dar fac apel la rațiunea și luciditatea voastră și vă rog să recunoașteți că aseară abia dacă erau 2000 de oameni, cu tot cu forțele de ordine. Pe Giulești am fost - personal cred că au fost undeva la 5,500 de spectatori. E curios cum în acest moment trofeele nu mai au nicio legitimitate, când ,,simpatizantul” fcsb-ist sau ex-stelist, nu mai găsește nicio alinare în a se mândri cu performanțele, pentru că acum nici asta nu mai poate. Nu se știe cui îi sunt atribuite acele nșpemilioane de cupe și campionate, o, vai, ce durere ! Acum, fiindcă singurul element de identitate și mândrie al fanului fcsb-ist a dispărut (cifrele), nu mai există nici „iubirea” lui pentru „culori”. Dragă suporterule fcsbist (ex-stelist), iată că au fost necesare astfel de vremuri ca să înțelegi, sper, cât de falsă și murdară e pasiunea pentru o echipă, justificată strict prin performanțe, și care este fără îndoială un reziduu comunist. Revin la elementul esențial : deși există și la noi tensiuni între suporteri, să ai aproape 6,000 de suflete la 35 de grade, la ora 11,00 împotriva grandioasei echipe CS Balotești, despre ce vorbim ? Și, crede-mă, am fost acolo, iar emoția pe care am resimțit-o cântând iar imnul și sărutând eșarfa nu poate fi cumpărată de nicio performanță. Abia aștept deplasarea de la Constanța. For now, R.I.P.

si dupa aia v ati batut intre voi sau ati aruncat cu pungi galbene? sau ati mai devastat vreo benzinarie? pai a fost primul meci, nu ati mai vazut si voi fotbal acolo *** de ceva timp, stai calm ca in 2-3 etape va linistiti dupa ce o sa incepeti sa va luati bataie si prin liga 2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează