FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliștii nu cred că Mutu va face față la Dinamo: "E doar o mișcare de imagine"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 09:20

Adrian Mutu a fost numit ieri în funcția de președinte al clubului Dinamo, însă Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, nu crede că ”Briliantul” va face față în această funcție.

"Va fi greu pentru Adi Mutu, eu am fost vicepreședinte la un club din liga a doua, dar ca președinte ai o mare responsabilitate. Când ai ștampila și trebuie să iei niște hotărâri e foarte greu. Nu știu dacă are experiența necesară.

Eu cred că e doar o mișcare de imagine. Un președinte are nevoie de o experiență. Eu niciodată n-aș putea să mă compar cu domnul Argăseală sau cu altcineva", a declarat Duckadam la televiziunea sportro.

29 de goluri
în 42 de meciuri a marcat Adrian Mutu pentru Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
red_dog72
red_dog72  •  13 Octombrie 2016, 16:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

168143583532953
Cristi Cotizo  •  13 Octombrie 2016, 14:47

Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus de participantii la festivalul Untold . Este extrem de dificil sa-ti faci jocul in aceste conditii . La Astana, in Kazahtan se joaca pe gazon sintetic . Greu ... greu ... spre dezastruos. Stiind aceste lucruri , Dinamo l-a angajat pe Adrian Mutu in functia de manager general. Nu mai sunt probleme cu " iarba " . " Lasati-ne sa ne pregatim de Champions League " striga din toti rarunchii ”câinii roşii".

233561930353676
Geo Alex  •  13 Octombrie 2016, 13:48

In ce campionate asa importante ati jucat dvs dl dukadam? E diferenta uriasa intre mutu si dukadam....daca dumneata ai ales sa fi la mila lui becali si sa fi de umplutura ...nu inseamna ca si alti sunt la fel....tu nu ai facut nimic dp ce te.ai lasat de fotbal ca nu ai avut pricepere....mutu a lucrat cu destui oameni importanti stie ce inseamna un club bn organizat....vorbeste si stelistu sa se afle in treaba....nu stiu ce mari afaceri ai tu ...din cate stiu mutu are si niste afaceri personale asa ca ciocul mic

Vezi toate comentariile (10)
Comentează