FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategia lui Dinamo, desființată: "E dezastruos ceea ce se întâmplă acolo în ultimii 4 ani. Dinamo nu construiește și nu numește antrenori pe criterii de competență"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 11:42

Ionuț Chirilă deplânge situația în care a ajus Dinamo, unde crede că marea problemă e constituită de strategia din ultimele sezoane, când oficialii s-au orientat doar către străini. 

"Mi-e milă puțin de domnul Negoiță, pentru că nu reușește în fotbal, așa cum o face în celelalte afaceri. Managementul lui Dinamo este dezastruos de 4 ani de zile.

Dinamo uită că a trăit din jucători precum Tararache, Marius Niculae, Hîldan, Mitea, Marica, Lupescu, Răducioiu Ștefan Radu la Lazio, din ce a construit.

Zecile de milioane de euro au fost bani aduși de jucătorii construiți, nu de cei cumpărați.

La Dinamo s-a ajuns în cea mai precară situație a existenție sale. Se bat cu echipele care se luptă la retrogradare și riscă să nu intre în play-off.

Dinamo nu construiește și nu numește antrenori pe criterii de competență. Ca să ajungi la Dinamo, trebuie să treci prin toate etapele profesiei.

Așa s-a întâmplat cu Guardiola, care a urmat etapă cu etapă.

A plecat de la juniori, i s-a dat Barcelona B pe mână, iar apoi a ajuns la maturitatea de a manageria un imperiu precum Barcelona", a spus Chirilă la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Februarie 2017, 01:50
Postat de juliusmad pe 18 Februarie 2017, 15:22

asta vaneaza de foaaarte mult timp un post la dinamo :))

Poate imi explici si ce e greșit in ce a zis. Si apoi putem discuta cu argumente daca minte si o spune doar din interes sa ajunga el antrenor la dinamo. De parca e si mare onoare sa mergi acolo pe 3 lei si jucatori de 5 lei....

chris_bu67
chris_bu67  •  18 Februarie 2017, 15:45
Postat de juliusmad pe 18 Februarie 2017, 15:22

asta vaneaza de foaaarte mult timp un post la dinamo :))

Săracul de el,sau șomerul de el,deși în unele privințe e și drept ce spune.

juliusmad
juliusmad  •  18 Februarie 2017, 15:22

asta vaneaza de foaaarte mult timp un post la dinamo :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează