FOTBAL  »  Superliga  »  MARIAN IANCU A EXPLICAT CUM A AJUTAT CEAHLĂUL

Strategul

Articol de GSP - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Bossul lui Poli a dezvăluit că, promiţînd prime şi la înfrîngere, le-a indus jucătorilor săi o stare de relaxare în meciul de duminică.

Patronul bănăţenilor a mărtu­ri­sit că strategia sa, la meciul cu Cea­hlăul, a fost să-i determine pe ju­cători să joace relaxaţi. Aşa se ex­pli­că şi comunicatul emis înainte de partida din Moldova, cînd bossul lui Poli le-a promis jucătorilor prime de victorie, indiferent de rezultat. “Am evoluat corect. Am avut două bare şi un gol, plus alte cîteva ocazii. Eu nu am spus niciodată că va fi blat. Nu puteam să le cer aşa ceva jucătorilor şi lui Dusan. În schimb, am mizat pe factorul psiho­lo­gic, pentru că eu am anunţat pu­blic jucătorii că, indiferent de rezul­tat, au primele asigurate ca pentru trei puncte. Astfel, au evoluat relaxat, fără determinare. Am reuşit să-i deconectez puţin de la această parti­dă”, s-a felicitat Iancu.

Preşedintele clubului de pe Bega a explicat că, în continuare, îşi do­reşte ca nemţenii să evite retro­gradarea. “Am spus că m-aş bucura să scape Ceahlăul de la retrogra­da­re şi mi-ar plăcea să scoată un re­zul­tat bun şi cu Craiova, să se sal­ve­ze, în detrimentul Buzăului, că Mio­ve­niul deja e o certitudine. Cu toate acestea, repet, nu a fost un non­com­bat. Nu poate nimeni nimeri ba­ra voit”, a mai spus Iancu, aluzie la ocazia lui Srhoj, din minutul 13, cînd australianul a trimis cu capul într-una din barele laterale, din 8 metri.

25.000 euro vor cîştiga timişorenii din prime, dacă înving Farul, partida cu Ceahlăul fiind considerată victorie.

Chivo: “N-a fost blat!”

Gheo­rghe Chivorchian a negat, la rîndul său, orice aranjament sub Pie­tricica. “Noi am jucat ca şi cum am fi fost în vacanţă, iar ei pe viaţă şi pe moarte. Acesta e simplul ade­văr. N-a fost vorba de nici o înţele­ge­re sau alte prostii. Srhoj a avut o bară în minu­tul 10 şi Arman, care a plecat cum a plecat de la Ceahlăul, putea să mar­cheze de două ori. S-a tot speculat şi pe seama primului 11. Dacă nu dădea gol Martinez se spu­nea că de ce a fost folosit şi el”, a declarat Chivorchian.

Precizare

În caseta şi cronica partidei de la Piatra Neamţ, din ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de ieri, s-au strecurat cîteva greşeli regreta­bi­le. Precizăm că marcatorul pri­mului gol al Ceahlăului a fost Doi­caru, şi nu Cristocea, iar pen­tru Poli a marcat Martinez, aşa cum apare corect în cronică, nu cel trecut în caseta meciului, Mil­hazes. În plus, în locul lui Arman Karamian, în minutul 71, a intrat Aliuţă, nu cel indicat de casetă, Artiom Karamian. “Artiom nu a jucat pentru că Arman a fost mai în formă decît el, nu din alte mo­tive”, a explicat Gheorghe Chi­vor­chian, directorul executiv al Politehnicii Timişoara.

Martinez la primul gol

Argentinianul Elvio Marinez a reuşit la Piatra Neamţ primul său gol pentru Poli Timişoara într-un meci oficial. Mijlocaşul a dedicat reuşita logodnicei sale, Natalia, care a venit săptămîna trecută în România. “Golul e pentru logodnica mea, care mă susţine mereu. Mă bucur că am marcat, dar acest gol, din păcate nu ne-a ajutat foarte mult”, a spus Martinez, care nu ştie dacă va rămîne şi din vară la Poli: “Să terminăm campionatul, să vedem ce spune antrenorul şi apoi vom discuta de contracte. Oricum, încă nu am arătat
tot ce pot”.

“Nu pot sa cumpăr meciuri, nu mă pricep sa lucrez cu arbitrii, nu am decît aceste mici strategii, la vedere, care mi se creează. Mă felicit!”
Marian Iancu Preşedinte Poli Timişoara

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (34)
 •  06 Mai 2008, 23:46

hotul striga hotiii!!!.acum cateva etape se plangea de arbitrii ji de blaturi si acum....da ce s-ai faci...scapa si anul asta ceahlau cum a scapat si anul trecut sau daca nu isi cumpara loc..deci nicio o problema pentru ei

 •  06 Mai 2008, 23:16

IANCU UNUL DIN HOTII ROMANIEI. ESTE UNUL DIN CEI CARE FAC CA POPORUL ROMAN SA O DUCA RAU.E UN HOT MANA IN MANA CU CEI DE LA GUVERN...ARE EL PE CINEVA "UNDE TREBE"...TIGANULE PLEACA DIN TIMISOARA...E PAMANT SFANT SI NU VEI FI NEPEDEPSIT...

 •  06 Mai 2008, 15:13

ce tot vorbiti de denunt si dinastea ... patronu poate da bani echipei si dak face egal si dak pierde si dak sta in cap.... deci ....

Vezi toate comentariile (34)
Comentează