FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Stupoare! Omul care ar trebui să decidă dacă o primește pe Știința în Liga a 4-a e și angajat al rivalei CraiOlguța: "Conflict de interese!"

Silviu Bogdan, 47 de ani, e șeful AJF Dolj din 2012
Silviu Bogdan, 47 de ani, e șeful AJF Dolj din 2012

Articol de , - Publicat vineri, 22 mai 2015 00:00

Unul dintre oamenii care vor aproba ori nu înscrierea formaţiei lui Mititelu în L4 e delegat chiar la juniorii celor de la CSU. "Nu e interzis prin statut", spune Silviu Bogdan, președintele AJF Dolj.

În plin proces de înscriere a noii formații a lui Adrian Mititelu în Liga a 4-a, preşedintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, unul dintre cei care vor lua decizia, e acuzat de conflict de interese, fiind şi angajat al CSU Craiova. Grupare aflată în război total cu tabăra lui Mititelu!

Sursele Gazetei susţin că, în această lună, Bogdan a fost delegat al juniorilor lui CSU la jocurile din Turneul zonal al juniorilor A: "E clar un conflict de interese, un caz fără precedent în fotbalul juvenil, o incompatibilitate de funcţii".

Aceleaşi surse au indicat că, la nivel local, Silviu Bogdan a ieşit de multe ori în evidenţă ca "managerul Centrului de copii și juniori al CSU Craiova". "Nu este interzis prin statut să colaborezi cu un club dacă eşti oficial AJF" este replica lui Bogdan.

Acesta a comentat şi înscrierea Universităţii lui Mititelu: "Nu pot discuta despre ceva ipotetic. Pînă una-alta, cei de acolo nu au înaintat o cerere oficială de înscriere. Şi vă asigur că, în ceea ce priveşte modul prin care se va lua o decizie, cel puţin din partea mea, va fi unul corect. Eu sînt aici ca să construiesc şi să ajut tot ce ţine de judeţ, nu am nimic cu nimeni!".

Contrazis de Statutul FRF

Articolul 44 - Alegerea şi mandatul preşedintelui
(8) Președintele AJF/AMFB nu poate deține nici o altă funcție în cadrul unei structuri sportive afiliate la FRF/AJF, iar în situația în care deține o astfel de funcție are obligația de a renunța la aceasta în termen de 60 de zile de la data la care a fost ales în funcția de președinte al AJF/AMFB, în caz contrar alegerea sa în funcția de președinte al AJF/AMFB urmînd a fi nulă de drept. De asemenea, nici un angajat al AJF/AMFB nu va putea deține nici o altă funcție în cadrul unei structuri sportive afiliate la FRF/AJF/AMFB.

Silviu Bogdan are și aici o explicație: "Statutul a fost votat acum o lună, dar va intra în vigoare abia peste un an! Pînă atunci, cînd trebuie să faci o alegere, nu e în neregulă să deții două funcții".

"Alţii se întăresc să ne bareze drumul!"

Adrian Mititelu spune că "ştiam de situația lui Bogdan, dar nu am ce să fac, trebuie să se sesizeze FRF-ul".

- Domnule Mititelu, ştiaţi că Silviu Bogdan e şi angajat al CSU Craiova?
- Da, normal. Dar ce să fac? E ilegal, chiar dacă dînsul nu recunoaşte, însă trebuie să se sesizeze cineva de la Federație! E interzis atît în zona legii penale, care spune că e conflict de interese, cît şi din punctul de vedere al fair-play-ului sportiv.

- Vă faceţi griji referitor la înscrierea FCU în Liga a 4-a?
- Teoretic, el ar trebui să se abţină, pentru că e incompatibil. Eu mă aştept să fie întărită echipa a doua a celor de la CSU sau alte formații din "județeană" pentru a ne bara drumul.

- Deci...
- E greu să ne îngrădeşti nouă accesul în Liga a 4-a, cînd an de an ai înscris cluburi acolo. Plus că avem deja o echipă care s-a oferit să ne cedeze locul!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
sebastianculea
sebastianculea  •  24 Mai 2015, 15:41
Postat de danyla pe 23 Mai 2015, 07:21

GSP dezinformeaza din nou !!! ... Pentru acordarea unui loc in Liga 4-a, nu decide presedintele AJF, se intruneste un consiliu care voteaza, iar presedintele are un simplu rol de votant !!! ... ASTA ESTE ADEVARUL !!! ... Doar nu credeti ce scrie un pusti de 22 de ani, care nici macar nu a terminat facultatea de jurnalism ............:) :) :)

"Unul dintre oamenii care vor aproba ori nu înscrierea formaţiei lui Mititelu în L4 e delegat chiar la juniorii celor de la CSU". Greu cu cititul, nu? Nu-mi spune ca tu ai terminat Literele.

stefan..
stefan..  •  23 Mai 2015, 09:01

Silviu Bogdan este unul dintre putinii oameni care isi justifica locul la Universitatea Craiova la momentul actual. E adevarat, la nivelul juniorilor. In rest, numai bagatori de seama. Fosti mari fotbalisti, dar atat. Cireasa de pe tort? Cartu. Daca nu se aduc profesionisti, nu se va face nimic. Se zoneste ca va fi readus Piturca. Poate n-o fi varianta cea mai buna, dar ar readuce suporterii in tribune. Sa nu uitam ca la primul antrenament din prezenta anterioara a lui Piti la Craiova au fost 20 000 de oameni in tribune. Si nu adusi cu forta. Iar cand Mititelu l-a dat afara suporterii l-au taxat pe gropar. Asteptam antrenor adevarat!

danyla
danyla  •  23 Mai 2015, 07:21

GSP dezinformeaza din nou !!! ... Pentru acordarea unui loc in Liga 4-a, nu decide presedintele AJF, se intruneste un consiliu care voteaza, iar presedintele are un simplu rol de votant !!! ... ASTA ESTE ADEVARUL !!! ... Doar nu credeti ce scrie un pusti de 22 de ani, care nici macar nu a terminat facultatea de jurnalism ............:) :) :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează