FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 3-1

Sudoare, nervi și neputință » Așa a arătat debutul lui Pancu la FC Voluntari din postura de antrenor-jucător

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2015 00:00

Șapte ani au trecut de cînd un antrenor prelua ultima dată o formație de Liga 1 fără să-și agațe ghetele în cui. În 2008, Dorinel Munteanu pregătea și, în același timp, evolua pentru FC Vaslui.

În aceeași situație a fost aseară Daniel Pancu. Dacă în debutul partidei atacantul s-a rezumat la joc, lăsînd indicațiile la voia căpitanului desemnat, Maftei, antrenorul fără acte al ilfovenilor a erupt după jumătate de oră: Pancu și-a ieșit din minți după ce Rus nu l-a văzut liber la singura situație periculoasă a oaspeților. Acesta l-a criticat vehement pe fundaș, strigătele fiind auzite perfect într-o Arenă Națională mai mult goală.

Antrenor de pauză

Cu un efort fizic suplimentar și prezent pe ambele faze de joc ale Voluntariului, Pancu a mai avut o ieșire nervoasă imediat după ce Steaua a majorat diferența la 2-0. Le-a reproșat elevilor săi jocul crispat, lipsit de agresivitate. Imediat după ieșirea de la cabine, ilfovenii au avut total altă atitudine, semn că tehnicianul a știut cum să-i motiveze. Altruist, cînd FC Voluntari a primit penalty, Pancu i-a făcut semn lui Goossens să execute, chiar dacă avea șansa să mai înscrie o dată în fața marii rivale. Deși prezent ca spirit printre fotbaliști, Pancu n-a putut să facă multe dintr-o prestație a ilfovenilor îmbrăcată în neputință în fața unei echipe cu foame de rezultate.

CIFRELE LUI PANCU

  • Pase reușite/greșite 11/6
  • Șuturi cadrate/necadrate 0/1
  • Dueluri cîștigate/pierdute 2/3
  • Recuperări 3
  • Faze fixe 2
    * a scos un galben în minutul 36

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Septembrie 2015, 03:03

pancule ramai zero

Vezi toate comentariile (1)
Comentează