FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suleyman Fiorosul :) » Poza care explică de ce războinicul Vojnovici a primit banderola de căpitan după doar o lună la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2015 00:00

O poză, o mie de cuvinte! Fotografia realizată de fotoreporterul GSP, Raed Krishan, dezvăluie motivul pentru care croatul Alioșa Vojnovici, 29 de ani, a ajuns să fie liderul din teren al "cîinilor", deși este doar de o lună la club.

Gazeta Sporturilor a anunțat de la începutul săptămînii de planurile privind învestirea mijlocașului drept căpitan de echipă, iar Rednic a pus în aplicare ideea de a-i pasa responsabilitatea "bărbosului". "Vikingul" sau "Suleyman Magnificul", cum mai este supranumit Alioșa, a savurat războinic golul de 3 puncte al lui Rotariu.

"Sînt mîndru și onorat de faptul că sînt căpitanul lui Dinamo, este un moment important în cariera mea. Am venit de puțină vreme aici, dar mă simt implinit, implicat și cu o dorință mare de performanță. Sper să oferim momente frumoase suporterilor noștri", a comentat noul căpitan pentru Gazetă.

"Surprinzătoare decizie, fiindcă e un jucător nou. Dar antrenorul știe mai bine. Căpitanul trebuie să fie un lider, să fie o voce, nu se fabrică, liderii se nasc. Înseamnă că Mircea știe foarte bine ce antrenează, ce-a adus acolo, nu cred că i-a dat banderola unuia ce nu poate controla vestiarul"
Marius Șumudică, la DolceSport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2015, 16:06

asa e..

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Iulie 2015, 16:04

Corect !

w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  20 Iulie 2015, 10:59

Dinamo avea nevoie de un luptător! Cred ca l-a gasit...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează