FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Șumudică a decis ce va face la finalul sezonului: "Am telefonul plin de mesaje" » Ce spune despre o posibilă ofertă de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 19:02

Marius Șumudică a afirmat că nu va rămâne la Astra în sezonul viitor, dar nu a vrut să confirme sau să infirme zvonurile privitoare o eventuală ofertă de la Dinamo.

"Nu, categoric nu voi rămâne. În momentul de față nu am oferte, dar o să am. Am avut și le-am refuzat, chiar dacă unii spun că n-am avut oferte și că nu s-a discutat cu mine.

Am telefonul plin de mesaje și de contracte trimise de la o echipă din țară, dar nu vreau sa le fac publice. Dacă e Dinamo? Nu vreau sa le fac publice, pentru că eu sunt om care are obraz!", a spus Șumudică citat de TV Dolce Sport, la finalul meciului câștigat de Astra cu FC Voluntari (2-1).

Deși au luat campionatul și s-au calificat în grupele Europa League, giurgiuvenii se confruntă cu probleme financiare și sunt abia pe locul 9 în Liga 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
bobyj
bobyj  •  05 Decembrie 2016, 08:33

Antrenorul Astrei, campion en-titre al Ligii I, a incercat sa se propuna antrenor la Wigan Athletic, formatie din Championship. Sigur de aici are *** oferte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Decembrie 2016, 07:54

Zexe + Sumi = love... Doamna invatatoare inca mai spera ca ”vi” la meditatii si tie iti arde de primavara europeana. Te lasam sa te pregatesti... Augh! Augh! Augh!

zecs93
zecs93  •  05 Decembrie 2016, 00:43

Sa speram ca vi antrenor la noi, ai demonstrat asta in Europa, joi te califici in primavara europeana, iar reghe in primavara bobocilor )))))0

Vezi toate comentariile (13)
Comentează