FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a dezvăluit prin ce momente groaznice trece Alibec: "Îl doare și când tușește"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 22:45

Denis Alibec n-a fost chemat la echipa naționalei din cauza unei accidentări. Mai exact, atacantul lui FCSB are pubalgie, iar în ultimele două partide n-a jucat pentru formația roș-albastră.

Marius Șumudică, fostul antrenor al lui Alibec, spune că a vorbit cu fostul său elev și acesta i-a dezvăluit prin ce dureri trece.

"Este o boală a fotbaliștilor, ai niște dureri groaznice și când razi și când tușești. Denis se antrenează, de o săptămână, separat pentru că are o problemă la spate" a declarat Șumudică la Pro TV.

"Ai niște dureri cumplite. Aveam un coleg de cameră la Maritimo cu care mă certam și îmi spunea să nu-l mai fac să râdă pentru că avea dureri puternice când râdea" Marius Șumudică, la TV Digi

Citește și: Șumudică, ponturi pentru Contra și Dică: "Joacă-l, chiar dacă nu-l vrea Becali! Câți jucători sunt în România care pot face asta?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  04 Octombrie 2017, 08:39

SI DACA MAI STA IN CUR PE IARBA POATE RACI ***,BIETUL DE EL.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează