FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a dezvăluit un episod întâmplat în 2011 între N'Doye și patronul Astrei: "Venea în vestiar și ne spunea asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 20:12

Marius Șumudică a povestit un episod întâmplat în 2011 la primul său mandat la Astra. Tehnicianul a dezvăluit că în acea perioadă patronul Ioan Niculae îi lăsa pe jucători să-și facă primele înaintea meciurilor.

"Domnul Niculae își dă și haina de pe el când echipa merge bine. Am prins vremuri când venea în vestiar și ne spunea să ne facem noi primele. Ousmane N'Doye chiar a zis să ne dea 5000 de euro și atât ne-a dat la momentul respectiv.

E un om extraordinar când echipa merge perfect. Când nu sunt rezultate trece imediat de partea cealaltă. Am vorbit cu dânsul și nu-i venea să creadă că am realizat această performanță", a povestit Șumudică la Digisport.

"Pe parcursul sezonului le-am zis jucătorilor să facă ei programul, să se simtă importanți. Dar le-am zis că-și asumă totul. Apoi găseam un conflict la antrenament și le ziceam să bage câteva ture să alerge. Așa îi făceam să se simtă importanți, dar să se și antreneze" Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
vladutz13
vladutz13  •  03 Mai 2016, 23:18

Mda bine, sa ne lase... Niculae este cel mai rau patron din Romania!! Si asta inseamna enorm, ca are super concurenta. Omul este aproape un monstru... sunt altii care-si fac praf jucatorii prin presa, dar niciunul nu este razbunator pe jucatori ca Niculae. In plus, omul este si cel mai mare hot cunoscut din tara.... a furat de-a dreptul miliarde!!! Si a pus pe butuci intregi sectoare economice...

samertx
samertx  •  03 Mai 2016, 21:53
Postat de samertx pe 03 Mai 2016, 21:50

Îl leagă și pe ăsta Codruța? :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  03 Mai 2016, 21:50

Îl leagă și pe ăsta Codruța? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează