FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică amenință că nu se prezintă la următorul meci » Ce motive invocă antrenorul Astrei: "Vreau să trag un semnal de alarmă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 februarie 2017 18:27

Astra se va deplasa vineri, 10 februarie, la Iași pentru meciul cu Poli, de la ora 20:00, iar Marius Șumudică se așteaptă ca la ora partidei să fie o temperatură extrem de scăzută.

Antrenorul campioanei României spune că există riscul să nu-și lase jucătorii să evolueze, în cazul în care terenul va fi impracticabil. Motivul e legat și de următoarea partidă, din 16-imile Europa League, cu Genk.

"Urmează un meci extraordinar de greu la Iași, la ora jocului vor fi -10 grade. Sunt curios cum se va desfășura un astfel de joc, pentru că îmi doresc să jucăm fotbal. Nu vreau să pățim ce au pățit cei de la Pandurii (Detalii AICI), pentru că la 4 zile jucăm cu Genk.

Jucătorii noștri nu vor intra pe gazon pentru că nu vrem să riscăm. Vreau să trag un semnal de alarmă, pentru ca, la ora jocului, terenul să fie bun", a declarat Marius Șumudică, la postul de radio Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  06 Februarie 2017, 09:26

nu te lasa Sumi ,mai ales ca acest joc poate influienta si incalzirea globala ,poate disturba natura in Moldova la Iesi Chiritoaiei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează