FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 1-2

Șumudică anunță când pleacă de la Astra și nu e optimist înainte de AS Roma: "Ne vom plictisi de câte ori vom repune mingea de la mijlocul terenului"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 22:52

Marius Șumudică a fost foarte nervos după înfrângerea Astrei pe propriul teren în fața lui CFR Cluj, scor 1-2, și spune că în iarnă trebuie să se pună la masă cu conducerea pentru a decide dacă va continua sau nu.

"Ne-am îndepărtat de play-off. În iarna asta vom pierde și jucători. Cred că trebuie trasă linie în această iarnă. În condițiile actuale sunt foarte multe greșeli care s-au făcut. Îmi reproșez și eu foarte multe dintre ele. Îmi reproșez că n-am reușit de la meci la meci să elimin aceste fluctuații de formă. Și azi am făcut o partidă bună, am avut o sumedenie de ocazii, iar adversarii noștri au marcat la singurele ocazii. Mi se pare o idioțenie. Când eu le zic jucătorilor în vestiare pe cine să țină în teren... eu ce să mai fac?

Azi nu meritam să pierdem. În prima repriză s-a plimbat mingea de 5-6 ori prin fața porții și noi n-am marcat. Voi sta aici până se termină contractul. Sau vom vedea în iarnă când vom trage linie. Așa nu se poate face performanță. Trebuie să ne așezăm la masă și să vedem ce se dorește. Dacă vom continua așa ne vom bate la retrogradare. Sunt foarte supărat și sufăr foarte mult acum", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

...despre arbitrul partidei: "Colțescu e arbitrul care ne-a dat titlul, o zic între ghilimele. N-am ce să-i reproșez. Azi a dat o lecție de arbitraj. CFR a jucat în a doua repriză în propria jumătate".

...despre meciul cu AS Roma de joi: "Dacă vom juca la fel ca astăzi cu AS Roma cred că ne vom plictisi de câte ori vom repune mingea de la mijlocul terenului. Va fi o catastrofă. Eu am făcut tot ce am putut aici. Am obosit!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Decembrie 2016, 08:21

Marele antrenor cu deshtu-n gura a uitat sa citeasca din ”discursul” precedent, de la Viena: ”Vom rescrie definitiv istoria... vom ramane NOI! Voi si cu mine!... pentru tot ce inseamna fotbalul de azi din Romania! Hai sa le aratam ce insemnam noi!” Si nici scaunul lui Andone nu se mai elibereaza... Ar mai fi sanse la rapizi. Nu stiu la care dintre ei...

gazistu
gazistu  •  02 Decembrie 2016, 01:55

Sumudica crede ca la sfarsitul campionatului o sa se bata echipele mari pt el... poate 2-3 echipe si din romania ca de afara nu cred ca l-ar dori cineva.

ovina2016
ovina2016  •  02 Decembrie 2016, 00:37

MareleAlibec de ce nu da goluri mai multe? Raspuns : e fcsebist deja

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close