FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Șumudică dezvăluie contracandidata Stelei la titlu: "Dacă vor, pot lua campionatul!" » Capitolul la care antrenorul Astrei e al doilea în Europa

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 20:04

Marius Șumudică este de părere că Viitorul poate lua campionatul dacă nu-și pierde cei mai buni jucători și susține că dacă echipa lui Hagi vinde jucători, nu vrea să devină campioană.

" Viitorul dacă vrea, poate lua campionatul. Când spun asta nu mă refer că s-ar da la o parte, dar nu trebuie să vândă jucători. Dacă vinde e clar că nu vrea să fie campioană.

Am văzut că și Steaua vinde acum mulți jucători. Interesant este ca mulți abia au fost aduși. Degeaba. Nu știu ce scouteri au, dacă îi vor mai avea după aceste eșecuri", a spus antrenorul Astrei la Radio Sport 1.

Tehnicianul care le-a adus giurgiuvenilor primul titlu din istorie a fost desemnat antrenorul anului și susține că este al doilea din Europa în ceea ce privește inspirația la schimbări.

"Am câștigat trofeul pentru cel mai bun antrenor. Este premiul după un an și jumătate de muncă. Mi-a trimis UEFA o felicitare, înțeleg că sunt pe locul doi în Europa la inspirație, cu un procentaj de 48%. Schimbările pe care le-am făcut până acum, înca de pe vremea când antrenam Chiajna sunt contabilizate de cineva și sunt al doilea din Europa", a adăugat Șumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  05 Decembrie 2016, 11:55

daca Jiji s-ar comporta ca Nicolaie ,sigur Sumi ar putea antrena fcsb si ar avea rezultate pe masura ,nu ca umflatu asta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bamse1901
bamse1901  •  05 Decembrie 2016, 10:21

Sa vezi ce plange reghe

satyricon
satyricon  •  04 Decembrie 2016, 22:45
Postat de marius.bxl pe 04 Decembrie 2016, 21:50

Bai jiji ia-l la steaua

Are Steaua nevoie de un om de serviciu sa spele buzile.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează