FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică iese la atac! Mihai Stoica și Nicolae Dică sunt pricipalele ținte! Pune presiune pe antrenorul FCSB-ului: "Să vin să antrenez? Mă gândesc!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 22:10

Marius Șumudică sare la gâtul oficialilor FCSB-ului după ce l-a văzut pe Denis Alibec plângând. Mihai Stoica și Nicolae Dică n-au scăpat de săgețile fostului tehnician al Astrei. La final a ținut să sublinieze că ar lua în calcul o ofertă de la FCSB. 

"M-au impresionat lacrimile lui Alibec. Nici n-am putut să-i dau mesaj. E prea de tot, s-a întrecut măsura. O să-i atârne acel conflict pe care l-a avut cu managerul clubului sau cum se numește funcția pe care o are domnul Mihai Stoica acolo", a zis Șumudică.

...săgeți către Dică: " FCSB e echipa națională a României. Orice antrenor care era la Steaua, cu lotul pe care-l are și în grupa în care au nimerit, putea să ajungă foarte ușor în primăvara europeană. Dică e un antrenor în devenire deocamdată. Nu a demonstrat absolut nimic și cred că ar trebui să fie puțin mai cenzurat în ceea ce privește declarațiile".

...despre posibilitatea de a antrenat FCSB: "Pe Steaua nu o voi antrena niciodată, fiindcă Steaua a fost dușmanul vieții mele și așa va rămâne. Dar FCSB nu știu, mă gândesc", a zis Șumudică la ProTV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
mere_acre
mere_acre  •  09 Noiembrie 2017, 17:52

scumpu' Licî, vezîț di turcime, 'ăi...!

mosvasile
mosvasile  •  09 Noiembrie 2017, 15:40

Nici Piturca-atunci cand era antrenor la echipa lui Becali- nu-l suferea pe MM si il "ushuia" mai ales cand ala manca ce nu trebuie,"punand presiune" pe arbitri! Dar GG- atunci cand a avut de ales,cu care sa continue- l-a preferat pe MM,cu toate ca Piturca era idolul lui si il imita pana si la felul cum se imbraca ! Oare de ce il prefera Becali pe MM ?!

mosvasile
mosvasile  •  09 Noiembrie 2017, 15:28

Mai GSP-isti!Pai daca citati din simpaticul Sumudica,de ce nu puneti o poza cu Sumudica-fie si una din alea "nasoale",de alea in care zbiera,cu limba scoasa-pe care le puneati voi,astia "netri",in perioada aceea -"de trista amintire" pentru voi-in care individul refuza sa cada pe jos de admiratie pentru FCSB si in care a "indraznit" sa iasa campeon !Dar voi...din reflex-conditionat-daca nu ati mai avut vreo poza cu Becali,ne puneti una cu MM!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează