FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENAMENT

Șumudică îi dă de gândit lui Dică, după accidentările lui Budescu și Alibec: "Ce preferăm? Să ne antrenăm ca nebunii și să facem ruptură sau să ne antrenăm cu anticârcel și să n-avem probleme?"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 21:34

Marius Șumudică a pus sub semnul întrebării metodele de pregătire de la FCSB, comparativ cu cele pe care le practica la Astra, după ce Alibec și Budescu s-au accidentat în timpul petrecut sub comanda lui Nicolae Dică.

"O mare parte din oamenii de fotbal spuneau că nu se făcea nimic la Astra, că nu ne antrenam. Cu Șumudică, Budescu nu a făcut nicio ruptură musculară și a dat o bască de goluri și la națională, prin Feroe... Ce preferăm? Să ne antrenăm ca nebunii și să facem ruptură musculară sau să ne antrenăm cu anticârcel și să nu avem probleme?

Și Alibec a avut o singură problemă la genunchi, după ce a venit de la echipa națională, în urma accidentării suferite cu Albania, la Euro. La Astra nu a avut nicio problemă cu pubalgia, acum văd că la Steaua are. Dar nu vreau să fac analiza celor de la FCSB, a preparatorului fizic sau a domnului Dică", a spus actualul antrenor al lui Kayserispor, la TV Digi Sport.

Denis Alibec și Constantin Budescu au urmărit meciul FCSB-ului cu CS U Craiova (1-1) din tribunele Arenei Naționale. Dacă Alibec a avut probleme medicale care l-au făcut să se antreneze separat pe perioada verii, Budescu s-a accidentat în partida tur cu Plzen și va indisponibil pentru aproximativ 3 săptămâni.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  01 August 2017, 17:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  01 August 2017, 09:13

Probabil ca de aia Budescu si Alibec nu vor juca niciodata la un club din Europa, pentru ar trebui luat si Sumi la pachet, cu tot cu gratarul din dotare! :)

chronic
chronic  •  01 August 2017, 08:07

Poate voi ar trebui sa va ganditi ca budescu alearga un meci la steaua cat alerga in 5 meciuri la astra. Budescu soma pe teren la astra

Vezi toate comentariile (12)
Comentează