FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică îi dă sfaturi lui Ioan Niculae legat de transferul lui Ioniță: ""Am avut și eu de luptat cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 22:35

Marius Șumudică a comentat situația în care se află Alexandru Ioniță, care a fost trimis de conducere la echipa a doua a Astrei până se va realiza transferul la CFR Cluj pe suma dorită de patronul Ioan Niculae.

"Am avut și eu de luptat cu Ioniță, am avut foarte multe impedimente la momentul respectiv și mi se puneau foarte multe bețe-n roate în a-l folosi. Dar eu am rămas același și nu am ascultat de nimeni, i-am dat încredere și, pentru mine, Ioniță e unul dintre cei mai buni jucători, poate juca în cele trei poziții din spatele atacantului.

Pentru mine, Ioniță e unul dintre cei mai buni mijlocași pe care i-am antrenat. Acum nu mai vreau să ridic în slăvi relația mea cu el, a crescut și cu Edi Iordănescu și nu vreau să-mi arog meritele, dar credeți-mă că are calități deosebite", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

" Astra a câștigat cu el pe teren"

Antrenorul lui Kayserispor îi aduce aminte patronului Ioan Niculae că și Ioniță a pus umărul la campionatul câștigat de Astra în urmă cu două sezoane.

"Nu pot să vorbesc de rău clubul ăsta, dar e o atmosferă apăsătoare și, probabil, dacă nu ajungi la un consens cu patronul... aduceți-vă aminte ce a pățit Mățel... Deci nu știu pentru cine e benefică treaba asta. Pentru că și clubul Astra i-a întins mâna, s-au plătit bani la Rapid, în momentul respectiv, pe transferul lui, a jucat, a crescut, dar el, pentru banii respectivi, a făcut ceva pentru Astra, a luat un titlu.

Eu nu știu de preț, dar el a câștigat un campionat, Astra a câștigat cu el în teren Under 21, ceea ce înseamnă mult, au venit bani, calificări în Europa, deci el a pus umărul la niște sume de bani care au intrat în conturile clubului. Deci nu știu, trebuie să existe o soluție de mijloc. Deci nu mă erijez în apărătorul lui ioniță sau în apărătorul Astrei, dar cred că toată lumea are de pierdut", a adăugat Șumudică.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează