FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică, despre diferențele dintre FCSB și celelalte cluburi din Liga 1: "Uitați-vă la Steaua și apoi dați secvențe de la locul 3 în jos. Zici că sunt Balotești sau Afumați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:37

Marius Șumudică, fost antrenor la Astra și actual tehnician la Kayserispor,  a vorbit despre diferențele uriașe între FCSB și formația giurgiuveană și a avut mai multe declarații amuzante.

"Vreau să vă spun ceva. Uitați-vă cum arată jucătorii Stelei din punct de vedere al echipamentului. Îți dă dovadă de echipă profesionistă. La noi, dacă dai secvențe de la locul trei în jos, zici că suntem Balotești sau Afumați.

Uitați-vă și la Budescu, cât de mult a slăbit. Este în greutatea normală după vacanță. O să vedeți cât de mult va crește randamentul lui Alibec, cu Budi lângă el.

Am vorbit cu Alibec și l-am rugat să facă o comparație între ce am avut noi și ce este la Steaua. Mi-a spus că nu avem ce au ei, că nu există comparație.

Cu ce lot au acum și cu ce vor mai aduce, trebuie să câștige fără probleme campionatul, iar în Europa trebuie minimum calificarea în grupele Europa League. Eu am încredere în Dică. E un băiat care se documentează, care-și dorește foarte mult. Îl are pe MM care e lângă el și asta contează enorm”, a spus Șumudică la TV Digi Sport.

Citește și: Șumudică îl dă de gol pe Becali și anunță ce jucător mai vrea FCSB: "Eu așa știu"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2017, 15:36

da de o echipa, modesta precum lech poznan , ludogorets, partizan, sparta praga, etc...sa nu zic de Ajax, Fiorentina, Atalanta, sau Leipzig! Vai de transferurile stelei..vai de Budescu si de Alibec

poison
poison  •  14 Iunie 2017, 14:01

Hai ca a inceput sa ii perie, poate poate ajunge el antrenor la stana! Nu le mai zice fcsb, ci Steaua; lauda echipamentul; lauda echipa, ba chiar si pe MM.. Penibil!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileschi
vasileschi  •  14 Iunie 2017, 12:59

Ce discurs halucinant !!! Sumi te faci de ras Becali nu te va aduce nici-o data la FCSB ! pe cat ai fost de inversunat impotriva lor pe atat perii acuma la greu !!! rusine .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează