FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică nu mai are niciun cuvânt de spus! Ce i-a transmis conducerea Astrei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 18:16

Marius Șumudică nu se ocupă în nici un fel de campania de achiziții a Astrei din această iarnă. Conducerea clubului i-a transmis că îi vor fi aduși jucători, însă el nu va avea nici un cuvânt de spus. 

"Există interes din partea celor de la Zamalek, dar deocamdată sunt sub contract cu Astra şi nu s-a ajuns la niciun consens. Nimeni nu a spus că voi pleca în Egipt, eu am spus că există un interes din partea celor de acolo, eu nu am spus că voi da curs ofertei.

În momentul de faţă mă gândesc doar la Astra, vreau să îmi duc contractul la bun sfârşit. În vara voi fi liber şi voi putea negocia.

Eu sunt plătit să antrenez ceea ce mi se pune la dispoziţie. Adică până în vara voi veni şi voi antrena echipa la cele mai înalte standarde profesionale şi voi încerca să fac performanţă cu ceea ce mi se pune la dispoziţie.

Mi-a fost adus la cunoştinţă să nu mai fac eu politică de transferuri, să nu mă mai implic. Din momentul respectiv, îi las pe cei din conducere să facă respectivele transferuri. Nu este problema mea, eu sunt antrenor să antrenez ce mi se pune la dispoziţie. Dacă vor să aducă şi copii, îi antrenez.

Eu sunt pur şi simplu un antrenor care îşi face datoria din momentul în care păşeşte pe teren, până în momentul în care pleacă de la teren. Nu cred că mi se poate imputa nimic", a spus Şumudică pentru TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2017, 19:37
Postat de iosif_vs pe 04 Ianuarie 2017, 19:30

Scłavul Jumuĺica are puła mica, mica, mica

si tot v-a dat-o tare de v-a naucit :))))))

iosif_vs
iosif_vs  •  04 Ianuarie 2017, 19:30

Scłavul Jumuĺica are puła mica, mica, mica

130360974128520
Oprea Frangulea  •  04 Ianuarie 2017, 19:01

Totusi nu mi se pare normal ca asa cum este el cu bune si rele lea adus un titlu de campioana cu astra si ar trebui sa aiba un cuvant de spus in privinta transferurilor pe care le face conducerea.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează