FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ASTRA 1-1

Șumudică pare resemnat după 1-1 cu Pandurii: "Cred că mi-am încheiat misiunea" » Clubul are o datorie uriașă la ANAF

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 22:38

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică, a vorbit despre meciul cu Pandurii, terminat la egalitate, 1-1, dar și despre problemele de la club. 

"Sînt două puncte pierdute la cum s-a jucat. Am înțeles că la golul lor ar fi fost ofsaid. Cînd au rămas în 10 am controlat meciul. Am avut o sumedenie de ocazii. Nu comentez arbitrajul, chiar dacă lui Mingote nu i-a dat galben deși a tras de timp cît a putut de mult.

Mi-aș fi dorit și eu să fiu la Severin. Azi mi-au luat cele două holtere care erau pe mine. Azi mi s-a prescris un tratament și totul este ok. Per total sînt mulțumit. Am încheiat cu 46 de puncte, deși avem mari probleme. Sînt mîndru de jucătorii mei", a zis Șumudică la Dolce.

...despre Budescu: "El are o ofertă bună din Qatar. El mîine ar trebui să ia viza și să meargă acolo. Eu n-aș vrea să vînd nici un jucător, ca să mă pot bate la titlu. Dar dacă nu se dorește asta, e ok, nu mai continuăm".

...despre De Amorim: "Credeți că dacă banii erau dați la zi se mai căsătorea De Amorim? El mi-a zis că a vorbit cu oamenii din conducere și că merge să se căsătorească. I-am zis că-i fac referat să îl amendez. El mi-a zis că din ce să îl amendez dacă nu a văzut un bani de 3 luni și jumătate".

...despre viitorul său la Astra: "Eu cred că mi-am încheiat misiunea la Astra. Nu mai pot să-i țin din vorbe. Dacă se vor rezolva problemele, e altceva. Altfel nu mai văd vreo soluție. Străinii cred că nici nu mai vin la pregătire".

...despre datorii: "E o datorie de la ANAF de 1,1 milioane de euro. Ce să mai facă și domnul Niculae, care are conturile blocate. Dacă îl dă pe Budescu și pe încă unul în străinătate, n-am nici o problemă. Nu vreau să-i dau în România, la o echipă cu care mă bat. Atunci ce pretenții să mai am". 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (38)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Decembrie 2015, 10:26

Nici măcar cenzura nu va e străină,nu-I așa, penibililor și penalilor?

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  20 Decembrie 2015, 10:23

104772133226352
Petre Radulescu  •  20 Decembrie 2015, 09:03
Postat de madalin_eivissa pe 20 Decembrie 2015, 07:41

DINAMO SE LUPTA LA CAMPIONAT (E PENTRU TINE ĂSTA DE SUB MINE ! ) , AUZI , N-ARE TREABA INTERZICEREA PARTICIPĂRII ÎN EUROPA CU LUPTA LA CAMPIONAT. DACĂ DINAMO AR LUA CAMPIONATUL VIN 4 MILIOANE DE EURO DE LA LPF, ȘI DA NU JOACA ÎN EUROPA ! CUPA ȘI MEDALIILE SE DAU, CHIAR DACĂ AI INTERZIS ÎN EUROPA ! CUPA + MEDALIILE + BANII POT FI REALI ÎN MAI 2016 , PARTICIPAREA ÎN EUROCUPE DEOCAMDATĂ NU E PERMISĂ !

Ai dreptate intrucatva. Uiti insa sa spui ca dinamo trebuie sa mai investeasca in arbitrii, asa cum a facut-o si pana acum, pentru a avea intr-adevar sanse la campionat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează