FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Șumudică pleacă SIGUR în vară de la Astra! EXCLUSIV Detalii de la negocierile cu noul antrenor

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 11:28

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Astra, deși n-au fost puține momentele în care a susținut că ar putea continua și din vară. 

Tehnicianul a fost nervos după înfrângerea cu Dinamo, a 4-a în 5 meciuri din play-off. Șefii Astrei au deja o variantă excelentă pentru vară. 

Dani Coman și Petre Buduru au luat deja legătura cu Edward Iordănescu, tehnician care a mai avut câteva oferte din Liga 1, dar pe care le-a refuzat pentru a merge din vară la Astra, anunță Fanatik

Cei trei deja s-au întâlnit și au ajuns la un consens, stabilind chiar și politica de transferuri. Sunt mai mulți fotbaliști care o vor părăsi pe Astra, dar Edward Iordănescu și-a făcut temele și are deja înlocuitori, susțin surse GSP. 

Cel mai probabil anunțul oficial va fi făcut după încheierea acestui sezon, stagiune la finalul căreia Astra va obține biletele pentru Europa League. 

10.000 €este salariul lunar pe care îl va avea Edi Iordănescu, plus alte bonusuri de performanță 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10154099813529868
Cami Nebi  •  11 Aprilie 2017, 16:36

De asta-toamna tot pleaca Sumudica.Respect pt.parcursul din Europa League,dar cu plecatul a tot amenintat si nu s-a intamplat nimic.D.Nebi.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Aprilie 2017, 13:53
Postat de steaua1986forever pe 11 Aprilie 2017, 13:33

Era dat ca sigur Dica. Acum e Iedi Iordanescu? Ne hotaram si noi la minciuni sau nu?

Maine e dat ca sigur Shumi ca prelungeste..:))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Aprilie 2017, 13:33

Era dat ca sigur Dica. Acum e Iedi Iordanescu? Ne hotaram si noi la minciuni sau nu?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează