FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică plînge după Moraes, Dinu Gheorghe pariază pe Sburlea: "Va exploda în primăvară"

Articol de , - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

"Vamă" spune că Rapidul nu e presată să-şi întărească ofensiva şi mizează pe atacantul de 21 de ani, despre care zice că va avea un retur de campionat excelent


Chiar dacă Şumudică bate din picior şi cere întăriri, conducerea clubului din Grant pare că s-a resemnat că nu vor fi bani de transferuri în această iarnă. Planul alb-vişiniilor, de a vinde un fotbalist ca să facă rost de lichidităţi pentru achiziţii, are şanse mici de reuşită, avînd în vedere că pe adresa clubului nu a sosit încă nici o ofertă concretă pentru vreun rapidist.

Preşedintele executiv Dinu Gheorghe spune însă că nu e neapărată nevoie de întăriri: "Nu vom aduce jucători de dragul de a face transferuri. Încă sîntem în grafic pentru atingerea obiectivului, o calificare în Europa. Am vrea să luăm cîte un fotbalist în fiecare compartiment, dar să vedem dacă vom avea bani".

Cu toate că Şumi l-a pus în capul listei de achiziţii pe Junior Moraes (23 de ani), "Vamă" consideră că giuleştenii au deja în lot un atacant de mare valoare: "Sburlea s-a integrat bine, eu am mare încredere în el. Să vedeţi ce retur bun va avea!".

"Măcar un stoper"
Dinu Gheorghe susţine că nu ofensiva ar trebui întărită, ci apărarea. "Avem nevoie de încă un fundaş central. În acest moment avem în lot doar trei stoperi pe care mizăm: Marcos Antonio, Marius Constantin şi Glauber", a spus "Vamă". Şumi îi dă dreptate: "Se spune că n-avem ofensivă, dar Cassio şi Herea au împreună 16 goluri marcate. Stăm binişor la capitolul ăsta, avem a treia ofensivă din Liga 1".


1 gol şi un assist a reuşit Sburlea în primele 18 etape ale sezonului. Moraes are 8 reuşite pentru Bistriţa


"Am văzut multe partide ale Rapidului şi pot spune că nu arată ca o echipă ce are nevoie de întăriri. Doar la noi se aduc jucători de dragul de a face achiziţii"
Mircea Rădulescu, şeful Şcolii de Antrenori


Crăciun cu banii pe octombrie
Conducerea spune că problemele financiare nu sînt foarte grave. Şefii din Grant le-au promis alb-vişiniilor că săptămîna aceasta le vor vira în cont salariile pe luna octombrie pentru ca aceştia să aibă bani de Sărbători. "Cu excepţia lui Ricardo Fernandes, toţi jucătorii noştri sînt plătiţi pe luna septembrie. În zilele următoare vor primi încă o rată contractuală", a spus Dinu Gheorghe.

Riscă puşcăria
Aflat în vacanţă, acasă, la Braşov, fundaşul Marius Constantin (26 de ani) a fost prins în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3:00, conducînd sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul alcooltest a relevat o valoare de 0,42 mg/l, iar poliţiştii i-au cerut să meargă la spital pentru a i se lua probe de sînge. Legislaţia rutieră spune că cel care conduce cu o concentraţie de alcool de peste 0,4 mg/l riscă între 1 şi 5 ani de puşcărie. Oricum, Marius va rămîne, cu siguranţă, fără permis pentru 90 de zile.

Inbox

- Şumudică ştie de ce Oţelul e pe locul 1: "Chiar dacă nu au salarii mari, jucătorii de acolo sînt cu banii la zi. Gălăţenii se gîndesc doar la fotbal!".
- Prezent la Sinaia, la o demonstraţie pe patru roţi, Herea spune că preferă să joace fotbal decît să participe la raliuri: "Am avut ceva emoţii, pe gazon e mult mai uşor".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cismasuciprian
cismasuciprian  •  15 Decembrie 2010, 14:52

sa nu l ia steaua.....ca vad ca nu pot scite oaia...ca il deranj pe samuila si pe vochin si pe totii din gsp....nesimtitiiiiii

cismasuciprian
cismasuciprian  •  15 Decembrie 2010, 14:51

moraes sper sa vina la noi sa nu l ia steoaia....multumi pe aceasta cale ca exista gsp-......in sfarsit becali si a indeplinit inca un vis.....de a avea un canal tv steua tv....dar la g s ppp e posibil....bravo.....multumim samuila.....esty o jigodiiiieeeee mareee

rapidistul_nr.1
rapidistul_nr.1  •  14 Decembrie 2010, 19:12

,,Sburlea e mai bun"...! Moraes e BO$$!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close