FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Șumudică rămâne în gardă după 2-2 cu Dinamo: "Poate cândva îi voi antrena" » Laude pentru doi "câini": "Cei mai buni din România"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 22:50

Marius Șumudică a discutat despre partida cu Dinamo, scor 2-2. Antrenorul giurgiuvenilor nu a comentat arbitrajul. A lăudat în schimb doi jucători ai lui Dinamo și n-a exclus varianta să antreneze această echipă în viitor.

"Am riscat, deși eram în 10 oameni. Am dominat Dinamo în ultimele 20 de minute. Nu e ușor să domini Dinamo într-o asemenea manieră. E un punct câștigat, foarte important pentru noi. 

Dacă vom câștiga cu Pandurii, se va schimba situația. E foarte important și meciul cu Plzen. Azi nu eram atât de supărat dacă pierdeam. Pentru noi va fi foarte greu joi", a zis Șumudică la DolceSport

...despre arbitraj: "Cred că Morais l-a înjurat pe arbitru. El așa mi-a zis. Balaj e genul care nu acceptă așa ceva. De penalty nu știu. Am înțeles că toți îl contestă. Îmi pare rău dacă s-a greșit. Nu am ce să comentez. Îmi pare rău pentru cei de la Dinamo, dar nu am ce să fac"

...despre fani: "Unii m-au înjurat, alții m-au aplaudat. Nu se uită trecutul meu rapidist. Nu se pune problema să vin acum la Dinamo, să schimb echipa. Dar nu se știe, poate voi antrena vreodată această echipă"

...laude pentru Rotariu și Lazăr: "Dinamo are cele mai bune benzi din România. Lazăr și Rotariu sunt cei mai buni"  

...despre datorii: "Au venit niște bani. Noi urmează să recuperăm banii în jurul datei de 15-20 noiembrie. Am acceptat lucrul ăsta. La Astra nu mai putem discuta de bani acum. E treaba rezolvată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
adianghelescu
adianghelescu  •  30 Octombrie 2016, 09:09
Postat de vlady1990 pe 30 Octombrie 2016, 08:44

Eu zic sa trimita cativa jucator la echipa a doua, cum naiba sa indrazneasca Sapunaru si Nicoara sa marcheze contra lui Dinamo? Cand intelegerea era alta...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlady1990
vlady1990  •  30 Octombrie 2016, 08:44

Eu zic sa trimita cativa jucator la echipa a doua, cum naiba sa indrazneasca Sapunaru si Nicoara sa marcheze contra lui Dinamo? Cand intelegerea era alta...

bigdeal
bigdeal  •  29 Octombrie 2016, 23:24

Mai avea putin si izbucnea in plans Ninel ca nu a castigat Dinamo.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează