FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-2

Șumudică reia atacurile la adresa Stelei: "Nu merita să câștige nici măcar acasă, cu Astra"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 19:03

Steaua nu cunoscuse înfrângerea în acest sezon din Liga 1 până aseară, când a pierdut pe teren propriu în fața ardelenilor de la CFR Cluj, scor 1-2.

Marius Șumudică a comentat înfrângerea roș-albaștrilor și consideră că Steaua nu merita să câștige ultimele partide inclusiv cea cu Astra în fața căreia s-a impus cu 1-0.

"Eu am văzut doar rezultatul, nu știu exact cum a jucat Steaua. Rezultatul, nu știu ce să zic. Să pierzi acasă, nu e prea bine. Ultimele două meciuri, la cum a jucat, nu merita să câștige, nici măcar acasă cu Astra nu merita să câștige. A fost un gol în minutul 45, marcat de Boldrin.

Campionatul nu este jucat, eu am recunoscut că Steaua are o șansă în plus față de celelalte echipe, mai ales la ce transferuri a făcut și ce condiții are. Dacă ai stabilitate, e un lux în România. Dacă se întâmplă să nu ia campionatul nici anul acesta, e un foarte mare eșec.

Mai ales după ce nu a luat campionatul anul trecut și l-a luat o echipă care n-a avut apă caldă din noiembrie, iar următorul duș l-a făcut în ianuarie. Dar văd că și unde sunt condiții extraordinare, șchioapătă echipa respectivă" a declarat Șumudică la Dolcesport.

Steaua continuă să fie lider în Liga 1 după 9 partide, cu 20 de puncte, urmată de CSU Craiova la trei lungimi în spate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
max2009
max2009  •  24 Septembrie 2016, 12:13

reclamele de pe acesta pagina sunt foarte agresive

max2009
max2009  •  24 Septembrie 2016, 12:11

ma da-te drkk de zburator

alin76
alin76  •  23 Septembrie 2016, 23:24

Prostul moare de grija altuia....bai Ninel atentie mare la voi, ca problemele voastre nu se rezolva injurand Steaua.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează