FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică se gândește din nou la plecare: "Am două oferte din Turcia!"

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2017 00:00

Șumi nu a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea conducerii Astrei, așa că se gândește la o mutare în campionatul Turciei.

Marius Șumudică s-a răzgândit iar, chiar înaintea meciului de astăzi, cu CFR Cluj, în privința viitorului său pe banca tehnică a giurgiuvenilor.

"Sunt șanse destul de mici ca eu să mai continui la Astra din vară. Nu am primit vreo ofertă pentru prelungire", a spus tehnicianul la sport.ro.  

În condițiile actuale, Șumi se gândește să accepte o ofertă din străinătate, având în acest moment două propuneri din Turcia: "Am oferte, nu duc lipsă, de la două echipe de mijlocul clasamentului în Turcia".

Astra urmează să înfrunte CFR Cluj pentru a treia oară în acest sezon, după ce în primele două confruntări a pierdut în fața ardelenilor cu scorul de 1-5, respectiv 1-2.

1an și 11 luni are Șumudică de când a fost instalat pe banca Astrei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează