FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șumudică spune cum ar fi procedat după beția de la națională! Comparație cu Nikolici: "De asta nu sunt eu selecționer" :)

FOTO: Cancan
FOTO: Cancan

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 12:59

Marius Șumudică a comentat în stilul caracteristic beția celor 4 dinamoviști de la echipa națională. Tehnicianul Astrei nu crede că ceea ce au făcut aceștia se poate compara cu bețiile lui Stefan Nikolici, recunoscut după un episod în taxi. 

”Eu consider că au greșit și nu poți să faci așa, când ai echipamentul echipei naționale pe tine. Îți spun din proprie experiență că fiecare echipă are doi, trei jucători care mai beau pe drum, de frică de avion, de fericire că pleacă din cantonament, am mai înțeles că era și o onomastică.

Eu nu i-aș fi trimis acasă, îi obligam să dea maximum din ce pot să dea. Până să se facă de râs în fața grupului, dacă nu pot. Îi câștigam ca jucători, îi responsabilizam mai mult.

Ce am câștigat dacă i-am trimis acasă? Eu zic ce aș fi făcut, tocmai d-aia nu o să ajung selecționer niciodată. Eu privesc prin prisma mea de antrenor de la echipa mea de club.

Nu aș fi procedat așa, aș fi încercat să mușamalizez cazul și să iau măsuri financiare, după care îi responsabilizam și scoteam maximum din ei.

Dau dovadă că nu au antrenament, dacă s-au dezechilibrat pe acolo. Nu cred că au băut câte două sticle de whisky încât să stea în cap. A fost un teribilism al tinereții, au greșit.

Apar și antrenori care îi critică de parcă ei au fost ușă de biserică. Au mai fost beți până acum, i-a mai prins cineva beți până acum?

Înseamnă că Nedelcearu în fiecare weekend e beat-mort și scoate capul ca Nikolici pe geamul taxiului și vomita, hai să fim serioși. Poate eu sunt mai permisibil. S-a făcut mare tam-tam și fotbaliștii au greșit făcând asta”, a zis Marius Șumudică la TV Digi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
jalabert
jalabert  •  23 Martie 2017, 18:10

nu e prost ***. sunt sigur ca sumudica ar face treaba de 10 ori treaba mai buna la nationala ca nemtalau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Martie 2017, 15:17

Hai Tilica, pupa acolo, ca poate te pune pianistul antrenor la echipa ta de suflet la anul .....

140624939699851
Marius Dumitrescu  •  23 Martie 2017, 15:17

Abordarea poate fi buna la prima abatere de acest gen! apoi.....! am inteles insa ca spre deosebire de ceilalti P.Petre nu ar fi chiar usa de biserica in mod curent!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează