FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sună jucători

Articol de , - Publicat marti, 06 mai 2008 00:00

Bölöni i-a contactat pe Marius Niculae şi pe Szekely, dar ezită să recunoască acordul cu Rapid pentru a testa reacţia fanilor.

Ladislau Boloni a demarat campania de achiziţii a Rapidului! Antrenorul de 55 de ani a discutat zilele trecute cu Ma­rius Niculae şi cu Janos Szekely, pe care i-ar vrea în Giuleşti pentru se­zonul viitor. Pe lista fostului se­lec­ţioner mai sînt şi Cosmin Contra, şi Laurenţiu Roşu! Fathi Taher e si­gur că Boloni va semna un contract pe trei ani, după discuţia pe care a avut-o cu tehnicianul la Dubai: “Va pri­mi cîte 3 milioane de euro anual! Cum s-a ajuns la salariul ăsta? A spus George o sumă, la care am mai adă­ugat şi eu. Ne-a mai cerut şi să-şi aducă un staff propriu pentru cen­trul de juniori. În maximum două săptămîni, Boloni va fi prezentat oficial!”.

Nu vrea soarta lui Rednic

Loţi evită să admită înţelegerea cu giuleştenii: “Nu mă avan­ta­jează în momentul ăsta să discut des­pre Rapid”. El încheie cam­pi­onatul cu Al Jazeera pe 25 mai şi le-a transmis acţionarilor din Grant că pînă atunci vrea să vadă cum reacţionează suporterii la vestea numirii sale. Boloni ezită mai ales după ce a aflat de tratamentul ostil de care Rednic a avut parte, din ca­u­za trecutului dinamovist. Tehni­ci­a­nul a încercat ieri să spulbere ima­gi­nea de stelist: “În lupta pen­tru titlu, ţin cu CFR, nu cu Steaua!”.

“Vrem ca Bölöni să stea la Rapid 5-7 ani, ca la cluburile din Anglia. El va avea obiectiv cîştigarea campionatului!”
George Copos acţionar Rapid

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
 •  06 Mai 2008, 12:31

vine niculae la rapid cum sunt astia de la gsp ziaristi adevarati!!!si contra vine doar la timisoara,szekely la steaua,rosu niciodata!!!de unde le scoateti frate?eu am auzit k ronaldo vine din brazilia intr-un picior sa joace pt otelul!!!ia sa scrieti stirea asta maine pe prima pagina!!!

 •  06 Mai 2008, 12:26

Astia chiar sant tampiti la cap. Contra daca vine in tara vine doar la Timisoara si vine ca sa fie aproape de mama lui.

 •  06 Mai 2008, 12:03

deci ..RADU REDDOG , hmm dak vine niculae in primu rand vine pt domnul boloni .... apoi ...frumoase cuvinte adysor , chiar ar putea schimba fatza Sh avand in vedere rapidu sh Loti ... Sa vina il asteptam cu bratele deschise , ar fii cel mai bun om la momentul actual pentru rapid, fortza rapid ...!!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează