FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLATIVELE GSP 2018

SUPERLATIVELE GSP 2018 » Filipe Teixeira a terminat pe locul 2, în spatele lui Gnohere, pentru al doilea an consecutiv: "Secretul meu? Multă muncă!"

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 09:00

E unul dintre cei mai buni jucători străini din Liga 1, dar de fiecare dată a avut un ghinion teribil în Ancheta Gazetei.

Ajuns la 38 de ani, la fel cât antrenorul echipei, Filipe este un exemplu pentru toți jucătorii. E primul care ajunge la baza din Berceni, cel care lucrează cel mai mult în sala de forță după antrenamentele alături de restul echipei și cel care are un program strict atunci când vine vorba de fotbal.

"Secretul e multă muncă și să fii mereu un profesionist. De fiecare dată trebuie să alergăm mai mult, să luptăm pe teren, să fim pragmatici și să câștigăm. Avem o echipă cu jucători de calitate și trebuie să arătăm în fiecare zi pe teren că suntem cei mai buni. Aici, la Steaua, e presiune mereu, trebuie să câștigi fiecare meci. Dacă nu câștigăm, apar problemele. Este cel mai mare club din România și este normal să fie presiune. Trebuie să fim uniți și să fie liniște în vestiar pentru a merge totul așa cum trebuie", recunoaște Teixeira.

Accidentat, lusitanul se află deja acasă, în Portugalia, acolo unde are un program strict de refacere, pe care-l urmează cu strictețe. Chiar dacă n-a jucat pe finalul acestui an, Filipe se gândește doar la titlul de campion, pe care FCSB l-a ratat la mustață în ultimele trei sezoane.

"Și anul trecut ar fi trebuit să câștigăm campionatul, dar, din păcate, nu am făcut-o. Nu avem nicio scuză dacă anul acesta am rata titlul, trebuie să-l câștigăm! Cred că noi, CFR și Craiova suntem echipele care se luptă pentru titlul de campion. Avem încredere în Dică și încerc să nu mă intereseze ce vorbește patronul pentru că eu trebuie să joc fotbal", mai spune portughezul.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează