FOTBAL  »  Superliga  »  

SUPERSHOPPING! FCSB pregătește cea mai spectaculoasă campanie de achiziții din istoria recentă » 10 nume tari + Cum ar putea arăta primul "11"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

FCSB a confirmat în prima jumătate din play-off că e favorita numărul 1 la câștigarea titlului, dar pentru Becali nu e suficient.

Gigi se pregătește de noi cumpărături și profită de faptul că deține singurul club capabil să plătească sume de transfer și să ofere salarii peste nivelul obișnuit al campionatului.

Convins că echipa lui va participa în preliminariile Champions League din postura de campioană, patronul pregătește o distribuție nouă, alcătuită din ce au mai bun principalele adversare din campionat. "O să aduc șapte-opt jucători în vara viitoare, îi iau pe cei care m-au impresionat în play-off, câte unul, doi de la fiecare club" a fost anunțul făcut după victoria de la Craiova, un succes care a postat FCSB în pole-position în competiția pentru locul 1.

În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi care sunt numele de pe lista lui Becali și cum ar putea arăta primul "11" al roș-albaștrilor cu achizițiile din vară!

Alte subiecte exclusiv print:

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (53)
690988507672818
Sassu Cristache  •  11 Aprilie 2017, 15:52

***10 nume tari,cum ar arata echipa, dar care *** sunt cele 10 nume?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  11 Aprilie 2017, 11:58

Inca de acum ceva vreme indicam LPF-Romania sa initieze un program special pentru o singura echipa. Ca se cheama Steaua, FCSB, Aventura, Becaliego n-are importanta. O singura echipa si in rest ... Divizia Nationala Secunda.

bebe21
bebe21  •  11 Aprilie 2017, 10:26
Postat de chris_bu67 pe 11 Aprilie 2017, 10:21

*** lipsite de o minte lucidă și ochii nevăzători ai câtorva rumegători de pufuleți nu văd că strunga e varză la nivel de organizare,se mizează total p***în a cumpăra comisii,ziariști,arbitaje și jucători cu caracter slab de la rivale.Uitați-vă că ei nu au oameni în stare să facă un transfer ca lumea din afară.UMBLĂ PE PĂCĂLELI CUM E ȘI CU ACEST POPESCU,pe care l-au umflat nu cu pompa,ci cu....cu,TROMPA,n-am găsit altă rimă! :)

wooow, esti un cross intre Creanga si Eminescu...pamantul asta e un loc mai bun pentru ca existi...iti multumim din suflet pentru commenturile pline de idei sugubete...te astemptam cu drag sa iti dai cu parerea si pe articolul in care mimao isi prezinta planul de "achizitii" pentru sezonul viitor...acolo va da "trompa" ***...:P

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează