FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Superstițioși » Arena Națională s-a redeschis oficial, dar Dinamo încă nu știe dacă va juca acolo cu Astra

Pe 30 martie, Dinamo - Astra va fi, foarte probabil, primul eveniment găzduit de
Pe 30 martie, Dinamo - Astra va fi, foarte probabil, primul eveniment găzduit de "Arena" având toate autorizațiile posibile

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2016 00:00

Arena Națională și-a deschis iarăși porțile, iar Dinamo poate fi prima gazdă pe cel mai mare stadion al României după 5 luni de pauză. Totuși, "câinii" nu sunt încă deciși dacă să joace acolo!

Mai ales că demersurile făcute pentru a evolua cu Pandurii, mâine, pe "Arena", nu s-au finalizat. "Să vedem toate actele, nu putem să ne lansăm, momentan, în promisiuni, fiindcă Arena Națională s-a mai deschis și până acum, vorba vine, dar noi n-am putut juca împotriva Pandurilor acolo. Mai sunt multe zile până la următorul nostru meci de acasă, cu Astra", au transmis cei din Ștefan cel Mare.

Dinamoviștii nu uită de superstiții: la ultima confruntare cu giurgiuvenii, de fapt ultimul meci jucat de ei pe Arena Națională, au pierdut cu 1-0. Pe când, în Ștefan cel Mare, în partida de final pe 2015, au eliminat formația lui Șumudică din Cupa României, scor 2-1.

Până a se decide care este prima partidă de la redeschiderea "Arenei", Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a eliberat ieri autorizația de funcționare.

Cum după acest weekend va fi pauză competițională, provocată de amicalele României, abia la finele lui martie se poate juca, oficial. Steaua va evolua la Severin, cu Pandurii, doar Dinamo evoluează acasă, cu Astra.

"Ca urmare a solicitării de emitere a autorizației de securitate la incendiu și a completării dosarului aferent de către Primăria Municipiului București, cu agrementul tehnic pentru cele două tipuri de membrane ale acoperișului, specialiștii din cadrul instituției noastre au analizat documentaţia acestui obiectiv, actualizată cu modificările efectuate în ultimii ani, şi au concluzionat că în acest moment se îndeplinesc condiţiile pentru emiterea autorizaţiei de securitate la incendiu''
Comunicat ISU

25 octombrie 2015e data ultimei partide disputate pe Arena Națională, Steaua - Pandurii 1-1

20.360de spectatori a strâns Dinamo la 0-1 cu Astra, pe "Arena". O lună mai târziu, la 2-1 cu Astra, în Ștefan cel Mare, au venit 6.438 spectatori

Alte știri despre Dinamo-Pandurii:

"Ne ținem de cuvânt" ;)

Ionuț Negoiță speră ca Mircea Rednic să continue în Ștefan cel Mare: "Mi-aș dori să rămână o perioadă cât mai lungă la Dinamo și sunt optimist în acest sens. Proiectul de aici e foarte interesant, atât pentru mine, cât și pentru domnul Rednic. Pe latura sportivă e cea mai bună decizie pe care am luat-o, fără discuție. Nu am niciun motiv să pun la îndoială ceea ce face el, pentru că avem o relație foarte deschisă unul față de celălalt. Fiecare s-a ținut de cuvânt în ceea ce a promis".

Săpunaru, OK

Cristi Săpunaru va fi duminică în primul "11" al oltenilor, după accidentarea din partida cu Viitorul, 1-1, când a ieșit în minutul 67. Internaționalul de 31 de ani și-a reluat pregătirea, efectuând un program special, după ce câteva zile s-a antrenat separat. "Dacă era pe teren tot meciul cu Viitorul, nu am fi pierdut puncte cu echipa lui Hagi, pentru că vede foarte bine lucrurile din teren", a comentat Edward Iordănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  19 Martie 2016, 11:51

Calul moare de drum lung si prostu (ionutstv )de grija altuia.

ionutstv
ionutstv  •  19 Martie 2016, 09:33

Ei deabia isi permit 1500 de euro in groapa si platec 40 000 pe arena?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează